Billeje Alajuela

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Alajuela

Find den bedste pris på biludlejning i Alajuela ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Alajuela. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Alajuela guide

Billeje Alajuela
Biludlejning Alajuela

Byen er centralt beliggende i Alajuela Costa Rica, kun 20 miles nordvest for hovedstaden San José.Byen er provinshovedstaden, og har 43.000 indbyggere (2012). Alajuela ligger på et plateau 952 meter over havets overflade – i en attraktiv landbrugsjord.

Byen er et vigtigt handelscentrum og en vigtig transport hub for hele landet. Alajuela forbinder hovedstaden med den nord-vestlige del af Costa Rica.

Alajuela ligger ved foden af ​​en national park, hvor du kan besøge den aktive vulkan Poás (2704 m). Det er byens største turistattraktion, turist busser kører dagligt mellem Alajuela og Poás. Vulkanens krater er 300 meter dyb og har en diameter på 1,5 km – hvilket gør det til verdens 3 største aktive krater.

Byen er ellers et fredet historisk center fra 1800-tallet, og en attraktion er Alajuela Domkirke fra 1854. Også rådhuset fra 1914 og kirken “Iglesia La Argonia” fra 1941 er et besøg værd. Kirken er kendt for sin smukke facade i barokstil.

Alajuela er hjemsted for den nationale helten Juan Santamaria og byen er både en bronze statue og et museum til hans ære.

Andre attraktioner i og omkring byen omfatter et kulturhistorisk museum – beliggende i en bygning fra 1874, en sommerfugl park, en zoologisk have og en botanisk have – stor samling af orkideer.

Landets vigtigste internationale lufthavn, Juan Santamaria International Airport, der ligger 3 miles syd for downtown Alajuela.