Billeje Spanien

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Spanien

Find den bedste pris på biludlejning i Spanien ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Spanien. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Spanien guide

Billeje Spanien

Biludlejning Spanien

Spanien er på den iberiske halvø i det sydlige Europa, og grænser mod nord mod Andorra og Frankrig, i syd til Gibraltar og Middelhavet og mod vest af Portugal.Balearic skærgård med sådan  Mallorca, Menorca og Ibiza og De Kanariske Øer i Atlanterhavet er også under Spanien.

Spanien er Europas 4:e de fleste lande, og har 40.500 tusind indbyggere (2010). Landet er administrativt opdelt i 50 regioner. Det højeste bjerg er Mount Teide – som måler 3718 meter.

Hovedstaden i Spanien er Madrid, der ligger i land på den spanske højslette.Madrid har 6 millioner indbyggere i hovedstadsområdet, og er den største og mest folkerige by i Spanien. Madrid er også landets administrative, finansielle og kulturelle centrum og et stort transportcentrum.

Generelt har Spanien et middelhavsklima langs kysten i syd og øst, Atlantic klima langs kysten i nord, kontinentale klima i det indre.

Spanien er kendt for at være et meget populært turistmål og modtager omkring 60 millioner besøgende om året. Regionerne i den nordøstlige Catalonien og Andalusien i syd og øerne i Atlanterhavet er de mest besøgte turistområder. Spanien er kendt for at være et yndet rejsemål for dem, der søger sol og badeferie langs kysten, men landet er også kendt for sin kulturelle turisme.

Spaniens største lufthavn er Madrid Lufthavn – Barajas, som ligger lige uden for centrum af hovedstaden.Ellers Barcelona Internationale Lufthavn og Palma de Mallorca International Airport nogle af landets travleste lufthavne.

Destinasjoner

Menu