Billeje Spanien

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Spanien

Sammenlign priser og finde billig biludlejning i Spanien fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Spanien gennem os.

Spanien guide

Bilutleie Spania
Biludlejning Spanien

Spanien ligger på Den Iberiske Halvø i Sydeuropa og grænser mod nord af Andorra og Frankrig,mod syd mod Gibraltar og Middelhavet og mod vest mod Portugal. De Baleariske Øer med mallorca, Menorca og Ibiza, og De Kanariske Øer i Atlanterhavet er også en del af Spanien.

Spanien er Europas fjerdestørste økonomi. land og har 40,5 millioner indbyggere (2010). Landet er administrativt opdelt i 50 regioner. Det højeste bjerg er Teide – som måler 3718 meter over havets overflade.

Hovedstaden i Spanien er Madrid,beliggende i midten af landet på den spanske høj slette. Madrid har 6 millioner indbyggere i hovedstadsområdet, og er den største og mest folkerige by i Spanien. Madrid er også landets administrative, finansielle og kulturelle centrum samt et vigtigt transportknudepunkt.

Generelt spanien har middelhavsklima langs kysten mod syd og øst, Atlanterhavsklima langs kysten i nord og kontinentale klima inde i landet.

Spanien er kendt for at være et meget populært turistmål, og modtager omkring 60 millioner besøgende årligt. Regionerne Catalonien i nordøst og Andalusien mod syd, samt øerne i Atlanterhavet er de mest besøgte turistområder. Spanien er berømt for at være en favorit destination for dem, der ønsker sol og badeferie langs kysten, men landet er også kendt for sin kulturelle turisme.

Spaniens største lufthavn er Madrid Lufthavn – Barajas, som ligger lidt uden for centrum af hovedstaden. Ellers barcelona international lufthavn og Palma de Mallorca International Airport er nogle af landets travleste lufthavne.

Kørsel i Spanien

En masse motorveje er blevet bygget i Spanien i de seneste årtier, og de vigtigste veje opretholde konsekvent god kvalitet. Det gør det nemt, sikkert og hurtigt at komme mellem de største byer. Landevejene er også rart at køre på, men her skal du være mere opmærksom og forsigtig. Der kan være diskrete og snoede sving eller højder mange steder, især på landeveje, der kører i bjergområder eller langs kysten.

Børn skal sidde på bagsædet og altid bruge godkendt barnefastholdelsesudstyr, der er tilpasset barnets højde og vægt.

Færdselsregler i Spanien

 • I Spanien kører du i højre side af vejen.
 • Kørelys er obligatoriske på bilen ved nedsat synlighed i dagtimerne.
 • Det er obligatorisk med kørelys efter mørkets frembrud og i tunneler.
 • Al brug af mobiltelefon er forbudt, når motoren kører, undtagen håndfri.
 • Det er obligatorisk med sikkerhedssele til chauffør og passagerer.
 • Børn under 12 år (eller under 135 cm) bør altid bruge godkendt barnefastholdelsesanordningsudstyr, der er egnet til barnets højde og vægt.
 • Børn skal sidde på bagsædet af bilen.
Bemærk venligst, at den mindste hastighed på motorveje i Spanien er 60 kilometer i timen.

Hastighedsgrænser i Spanien

Hvis andet ikke er angivet, gælder følgende grænser:

 • Byer: 50 kilometer i timen.
 • Landeveje: 90 kilometer i timen.
 • Motorveje: 120 kilometer i timen.

Disse hastigheder gælder for almindelige personbiler. Busser, knallerter, påhængsvogne, lastbiler osv. Du har også lov til at køre 20 kilometer i timen over fartgrænsen på landeveje, hvis du vil overhale en anden bil, og hvis den bil, du kører i, er langsommere end tilladt.

Bemærk venligst, at den mindste hastighed på motorveje i Spanien er 60 kilometer i timen. Hvis du kører langsommere end dette på motorvejene, kan du få en bøde.

Alkoholgrænse i Spanien

I Spanien er kørsel ikke tilladt, hvis alkoholindholdet i blodet overstiger 0,5 lt. (0,5 g/l).

For bilister, der har haft kørekort i mindre end 2 år, er kørsel ikke tilladt, hvis alkoholindholdet i blodet er over 0,30.

Anbefalet biludlejning biludlejning

Spanien er et varieret land med hensyn til landskaber, kultur og traditioner. Dette gør det spændende at gå i gang med forlystelser, uanset hvor i dit land du er. Sandsynligheden for, at du vil få en uforglemmelig oplevelse, er høj, ikke mindst hvis du elsker de spanske madtraditioner, smuk natur og et indbydende folk. Her er nogle forslag til kørselsruter i forskellige dele af Spanien.

I San Sebastian og Bilbao finder du mange af de bedste restauranter i hele Europa.

Byerne Baskerlandet

De to mest berømte og største byer i Baskerlandet er Bilbao og San Sebastian. Begge er spændende at besøge på mange måder, ikke mindst hvis du er interesseret i kunst, kultur, smukke bygninger fra forskellige epoker ogvidunderlige madtraditioner. I San Sebastian og Bilbao finder du mange af de bedste restauranter i hele Europa. Klimaet i den nordlige del af Spanien er på mange måder mere behageligt end længere mod syd. Det er varmt nok om sommeren til at nyde de smukke strande og badelivet, men samtidig får du vind fra Atlanterhavet, hvilket gør det sjældent for høj temperatur. Ud over de resorts og de to spændende kulturelle byer, bør et drev i Baskerlandet omfatte et par stop i bjerglandsbyer og fiskerbyer. Drevet selv er en dejlig oplevelse, både på grund af nærheden til havet, og også nærheden til bjergene. Madrid, Barcelona, Toulouse og Bordeaux er gode udgangspunkter for en opdagelsesrejse i Baskerlandet, med blot et par timers kørsel til San Sebastian.

Indenlandske huslejer i Andalusien

Andalusien er den sydligste af regionerne i Spanien, og omfatter også Costa del Sol. Indenrigspolitisk i regionen er der mange smukke og større byer, herunder hovedstaden Sevilla, Granada og Cordoba. Regionen er også hjemsted for nogle af de mest fantastiske landsbyer i Spanien. Blandt de smukkeste er landsbyerne Úbeda, Baeza, Ronda, Montefrío, Zahara de la Sierra, Arcos de la Frontera og Genalguacil. I dette område kan du køre i ugevis og altid komme til et unikt og spændende sted. Arkitekturen i Andalusien erfor det meste middelalderlig, men du vil finde mange fæstninger, slotte, rådhuse, religiøse bygninger og meget mere fra epoker, når maurerne og romerne regerede her. Det er relativt nemt at komme mellem de steder i Andalusien på de gode motorveje, men du bør overveje at prioritere landeveje. Der kan du køre stille og roligt, mens du nyder det smukke landskab. Langs de små veje passerer dejlige vinmarker og små byer værd at stoppe for en snack eller noget koldt at drikke.

Du vil finde en masse stor arkitektur i Andalusien, her fra Sevilla.

Romersk amfiteater i Tarragona.

Fra Barcelona til Valencia

Barcelona til Valencia er to af de mest populære og spændende større byer i Spanien. Strækningen langs kysten mellem byerne er ideel til et drev, hvis du besøger denne del af landet. Et af de bedste stop på ruten er Tarragona, som ligger omkring 100 kilometer syd for Barcelona. Grundlagt mere end 2.500 år siden, Tarragona var længe en af regionens vigtigste handelssteder. Det er kendt for sine mange arkæologiske udgravninger, romerske templer, akvædukter, amfiteatre, cirkus og fæstningersamt storslåede religiøse bygninger fra forskellige epoker. Langs ruten er der også en række smukke fiskerbyer, og badebyer med indbydende strande. Flere steder kører du forbi unikke naturparker,herunder den lille Serra del Montsia bjergkæde og Delta de l’Ebre vådområde. Sidstnævnte er et af de mest fuglerige naturområder i Europa, og du kan se flamingoer og sjældne ibis fugle her, blandt andre ting.

Costa del Sol og Gibraltar

Spaniens berømte solrige kyst løber mellem to mindre kystområder kaldet Costa de la Luz og Costa Tropical. Inden for dette område er de berømte feriebyer, herunder Malaga, Marbella, Estepona, Torremolinos, Fuengirola og San Pedro de Alcantara. Der er en masse spændende at se og opleve, der har at gøre med regionens historie, men sommerlivet er nok det største drawcard i Costa del Sol. Her kan du køre fra den ene smukke strand til den næste, spise god fisk og skaldyr i en marina,se på imponerende yachter og tage en shoppingrunde i elegante butikker. Hvis du bliver træt af byen, kan du udforske de mange historiske seværdigheder eller tage en omvej til bjerglandsbyerne inde i Andalusien. Overvej også at stoppe i Gibraltar i den sydlige del af Costa del Sol. British Territory er et unikt stykke jord, hvor seværdigheder og oplevelser er næsten i tråd.

Costa del Sol tiltrækker primært turister til badeferie.

Santiago de Compostela-katedralen, byen, er på UNESCOs verdensarvsliste.

Galicien i nordvest

Galicien er den region, der ligger i den nordvestlige del af Spanien, hvor Atlanterhavet møder Biscayabugten. Området har en lang og spændende historie. Mange steder finder du ruiner og spor af de forskellige kulturer, der regeredeher, herunder romerne, maurerne, visigoterne og kelterne. Mange af de større byer i Galicien har en unik atmosfære, og kulturen kan opfattes som helt anderledes end i resten af Spanien. Den mest berømte af byerne er Santiago de Compostela, som har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 1985. Byen er usædvanlig smuk, med romersk, gotisk og barok arkitektur. I Galicien finder du også smukke små byer på hjemmemarkedet, og endnu smukkere fiskerbyer på kysten. Der er også en række smukke strande og smukke fyrtårne langs kysten, mens hjemme finder du rolige skove med et rigt dyreliv. Et drev gennem denne region er let at gennemføre, hvis du starter i byer som Bilbao, Madrid eller Valladolid.

Virksomheder, du kan leje en bil fra i Spanien

I de byer, øer, resorts og lufthavne i Spanien vil du altid finde de største og internationalt kendte biludlejningsfirmaer, såsom Avis, Hertz, Sixt, Enterprise, Europcar og Budget. Der er også en række nationale og lokale virksomheder, der tilbyder biludlejning i dette land. Centauro og Spain Car er blandt de største nationale aktører, mens du i små byer og øer kan finde virksomheder, der kun opererer inden for et lille område.

7 ofte stillede spørgsmål om biludlejning i Spanien

Har jeg brug for ekstra forsikring, når jeg lejer en bil i Spanien?

Nødvendig forsikring (kasko og ansvarsforsikring) er inkluderet i den pris, du er citeret, når du lejer en bil gennem GoAutos. De fleste mennesker vil ikke brug for yderligere forsikring ud over dette. Den undtagelse, du bør overveje, er fradragsberettiget forsikring, som anbefales af blandt andre Forbrugerrådet. Fradragsberettigede forsikring er fastsat gratis i nogle typer af kreditkort, og mange rejseforsikringer har dette inkluderet.

Hvilken type bil er bedst egnet i Spanien?

I lande som Spanien og Portugal er det ofte varmt hele året rundt. Hvis du er følsom over for varme, anbefales det, at bilen har aircondition, der fungerer tilstrækkeligt. Ud over dette, har de fleste mennesker ikke brug for nogen særlig biltype, såsom SUV’er eller biler med firehjulstræk.

Kan jeg leje en bil i Spanien og levere den i f.eks.

Envejs huslejer accepteres af de fleste biludlejningsfirmaer både når afhentning og levering er indenlandske og oversøiske. Det er normalt påkrævet, at virksomheden har kontorer begge steder. For levering i et andet land kræves det også, at det land, du leverer i, er medlem af EU- og EØS-samarbejdet. Du skal normalt betale et envejslejegebyr, og gebyret vil normalt være højere, hvis der er to forskellige lande. Afstanden kan også have noget at sige. Spørg altid biludlejningsfirmaet på forhånd.

Må jeg køre min udlejningsbil til Gibraltar, nu hvor Storbritannien ikke er medlem af EU?

Det er normalt ikke noget problem at bringe din udlejningsbil ind i Gibraltar nu du er i Spanien, men spørg biludlejningsfirmaet på forhånd. Overvej parkering uden for området alligevel (du har næppe brug for en bil for at komme rundt i Gibraltar). Da Gibraltar er britisk, kører bilerne i højre side af vejen, hvilket ikke alle er vant til.

Hvad er aldersgrænsen for leje af en bil i Spanien?

I de fleste tilfælde skal den person, der lejer og vil køre bilen, være mindst 21 år gammel. Et par biludlejningsfirmaer har en 23-årig aldersgrænse. Nogle kategorier af udlejningsbiler kan også have en højere aldersgrænse end 21 år (luksusbiler). Chauffører og lejere i alderen 21 til 25 år skal normalt betale et ekstra gebyr på ca. 10-20 Euro pr. dag.

Er det almindeligt for bompengekabiner i Spanien?

De fleste af vejene i Spanien er helt gratis for vejafgifter, mens omkring 20% er beskattet. De fleste af vejene med betalingsstationer er placeret i Catalonien. Priserne er relativt lave alligevel, og du ville næppe spare noget ved at forsøge at undgå disse strækninger af vejen. Hvis et gebyr accepteres, accepteres både kontanter og kreditkort.

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg er involveret i en bilulykke i Spanien?

Alarmnummeret i Spanien for ambulance, brandvæsen og politi er 112. Du bør kun ringe til dette, hvis du har været involveret i en ulykke, hvor der er personskade, i tilfælde af brand, eller i andre alvorlige tilfælde og nødsituationer. Du bør også kontakte det biludlejningsfirma og/eller forsikringsselskab, du bruger.

Nb! Langs alle motorveje i Spanien finder du nødopkald for hver 2. kilometer og forbinde dig til samme centrale som 112.

Andet nummer:

 • Politi – 091 eller 092 (nærmeste politistation)

Destinationer