Billeje Pontevedra

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Pontevedra

Find den bedste pris på biludlejning i Pontevedra ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Pontevedra. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Pontevedra guide

Billeje Pontevedra
Biludlejning Pontevedra

Pontevedra (også skrevet Ponte Vedra) er hovedstaden i den nordvestlige spanske provins Pontevedra i Galicien, og er en by med omkring 80.000 indbyggere (2011). Distance syd til den portugisiske grænse er kun et par kilometer.

Pontevedra historie går tilbage til romertiden, voksede byen for alvor, indtil en af Galiciens vigtigste handelscentre i løbet af 1100-tallet – og havde sin storhedstid i slutningen af middelalderen – før en dramatisk nedtur begyndte.Byen angives først vågnede til live igen, når jernbanen kom i slutningen af ​​1800 – og den første del af 1900-tallet generobret Pontevedra Galicien stilling som vigtigste kulturelle og økonomiske centrum. En ny recession fortsatte ind i Franco perioden, primært fordi der var en signifikant Faranco-modstand både i Pontevedra og resten af ​​Galicien. Efter Franco periode, dog byen blomstrede igen.

Pontevedra har flere historiske attraktioner at byde på – herunder den gamle romerske broen “Ponte de Burgo”, som har givet navn til byen (Ponte Vetera, “den gamle bro”). Det krydser floden Lerez, der løber gennem byen.

Det gamle centrum af Pontevedra er koncentreret omkring det centrale torv “Plaza Ferreria”. Her finder du også en speciel springvand og Convent “San Francisco”. Springvandet har været en vigtig rasteplads i fortiden for pilgrimme passerer. Også den usædvanligt smukke renæssance Basilica “Santa Maria” skal nævnes. Facaden er dekoreret med forsirede sølvplader.

Kunstelskere bør tage tid til at besøge den Provincial Museum. Den indeholder fem bygninger og en værdifuld samling af Celtic guld arbejdstager, en samling af malerier og en rav samling.

Den nærmeste lufthavn er Vigo Airport, der ligger ca. 23 km syd for Pontevedra.