Spar op til 70% på billeje

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Mest populære destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Tips før du booker

Tip #1: Planlæg i god tid

Hvis du har brug for et køretøj i sidste øjeblik, kan vi hjælpe dig. Men hvis du ved at du får brug for en lejebil på forhånd, kan du spare så meget som 70% ved at booke tidligt. Reserver din bil 3 – 4 måneder før du skal bruge den for at finde gode tilbud og få flere muligheder. Jo tættere du kommer på rejsedatoen, desto mere kan du ende med at betale.

Tip #2: Undgå ekstra forsikring

Det er normalt at biludlejningsfirmaer prøver at sælge dig yderligere forsikringsprodukter. I virkeligheden er de unødvendige. De giver øgede udgifter, som du ikke har brug for, og som måske slet ikke dækker almindelige skader som revner i forruden.

Når du booker gennem Goautos.com inkluderer vi alle nødvendige forsikringer, såsom tredjeparts ansvarsforsikring, tyveriforsikring og kollisionsforsikring. Vi opkræver ikke yderligere kreditkortgebyrer eller selvrisiko. Afgifter, lufthavnsgebyrer og reparationshjælp er desuden inkluderet i tilbuddet. Og ved de fleste tilbud er ubegrænset kilometerforbrug også inkluderet.

Tip #3: Fravælg satellitnavigation

Når du lejer direkte fra et billejefirma, anbefaler de satellitnavigation. Hvis du ikke er stedkendt der hvor du er, kan det lyde som en god mulighed. Gebyrerne stiger dog hurtigt. Du kan være bedre tjent med blot at bruge navigationen på din smartphone eller et gammeldags kort.

Tip #4: Kør forsigtigt

Behandl din lejebil som du ville behandle dit eget køretøj. Udvis forsigtighed, når du kører og parkerer for at undgå potentielle uheld. Og efterlad ikke værdisager i bilen, som kan friste tyve. Tag dem med dig eller placer dem ude af syne. Forsigtig kørsel og overholdelse af hastighedsgrænserne kan spare dig for op til 25% af prisen på brændstof.

Tip #5: Medbring din egen autostol

Det er dyrt nok at rejse med sin familie. Hvorfor tilføje flere udgifter? I stedet for at leje en autostol på din næste familieferie, kan du medbringe en hjemmefra. Det kan komme som en overraskelse, men flyselskaber lader dig medbringe autostole på flyet gratis. Det er rigtigt, der er ingen gebyrer. Så i stedet for at efterlade den derhjemme og leje en, kan du spare et par kroner på denne måde.

Lej en passende bil

Overvej informationerne nedenfor for at sikre at bilen passer til dine behov:

 • Størrelsen på lejebilen

Hvis du skal på familieferie, skal du sandsynligvis bruge en anden bil, end hvis du rejser alene. Den vigtigste overvejelse er som regel hvor mange mennesker bilen skal kunne rumme samt hvor meget bagage der er plads til.

 • Hvor skal du bruge bilen?

Det er afgørende hvor du kører. En mindre bil kan være et godt valg til en by, mens en større bil vil være mere komfortabel på motorvejen. Skal bilen have aircondition? Det kan være rart på en sommerferie i varmt vejr.

 • Har du brug for navigation?

En af de mest almindelige fejl man begår, når man lejer en bil, er ikke at have satellitnavigation i udenlandske byer. Biler i premium-kategorien har som regel satellitnavigation installeret, mens de mere prisvenlige lejebiler ikke har. Hvis du ikke ønsker at betale for navigation, kan du medbringe din egen navigationsenhed eller bruge GPS-navigationen på din smartphone.

 • Rejser du med små børn?

Hvis du rejser med børn, skal du have autostole i bilen. De regnes også som tilvalg. Undersøg på forhånd hvor meget udlejningsbureauet tager for autostole. Hvis du oplever at prisen er for høj, kan du overveje at medbringe dine egne autostole. Husk dog at dette kan være upraktisk, medmindre du afhenter og afleverer lejebilen i lufthavnen. Undersøg også om du skal betale yderligere bagagegebyrer for at medbringe autostole.

 • Gør plads til alle

Hvis du rejser som familie eller i en stor gruppe, har de fleste lokaliteter som regel mini-busser til rådighed, som kan rumme fra 5 til 9 personer.

 • Vigtigt at kende lokale forhold

Selvom folk sjældent har problemer, når de lejer en bil, er det vigtigt at være godt forberedt. Lokale love og regler kan afvige fra dem du er vant til derhjemme, og det samme gælder kørselsadfærd. Vi anbefaler at du finder de relevante informationer online, før du lejer en bil i udlandet.

Tips til når du afhenter bilen

 • Giv besked om forsinkelser

Hvis du kommer for sent til det planlagte afhentningstidspunkt, bør du give udlejningsbureauet besked om din forsinkelse. De fleste bureauer angiver i deres lejeaftale, at du ikke kan være sikker på at få den bil du har booket, hvis du er forsinket med mere end en time. I dette tilfælde kan lejeren få en nedgraderet bil eller være nødt til at betale et ekstra beløb for en opgraderet bil.

 • Tjek lejeaftalen

Tjek at lejeaftalen viser den samme pris, som blev oplyst, da du bookede bilen. Hvis du lejer en bil i udlandet, er du berettiget til en kopi af aftalen på engelsk. Underskriv aldrig en aftale der er skrevet på et sprog, som du ikke forstår.

 • Inspicer bilen, før du kører

Tjek at bilen ikke er beskadiget, før du kører. Inspicer både bilens indre og ydre. Hvis du ser nogen skader, skal du give udlejningsbureauets medarbejder besked om dette. Du bør også tage billeder af bilen for at have dokumentation i tilfælde af at du fejlagtigt bliver beskyldt for at have forårsaget skader.

Tips til når du afleverer bilen

 • Inspicer bilen igen

Det anbefales at du tager billeder af bilen, før du afleverer nøglerne. I tilfælde af uenighed om bilens stand, kan disse fotos være nyttige. Du kan også overveje at bede medarbejderen på bureauet om en skriftlig bekræftelse af bilens stand ved afleveringstidspunktet. Det er specielt vigtigt at tage billeder, hvis du returnerer bilen udenfor åbningstiden.

 • Vask bilen

Sørg for at bilen returneres i samme stand som da du modtog den. Du kan blive pålagt yderligere omkostninger, hvis bilen er beskidt indeni eller udenpå.

 • Fyld tanken op

Det er normalt billigere at returnere bilen med en fuld tank med brændstof i stedet for at få udlejningsbureaet til at fylde den op for dig. Prisen du betaler på tankstationen er normalt meget lavere end den pris som bureauet tager.

Menu