Billeje Venezuela

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Venezuela

Find den bedste pris på biludlejning i Venezuela ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Venezuela. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Venezuela guide

Billeje Venezuela
Biludlejning Venezuela

Venezuela er et land på den nordlige kyst af Sydamerika, men har en befolkning på 28.946.101 (2011) indbyggere.Det grænser Colombia mod vest, Brasilien i syd og sydøst, og Guyana mod øst.Uden den venezuelanske kyst øerne Aruba, Curacao, Bonaire og Trinidad og Tobago.

Hovedstaden Caracas, og udover spansk, anerkender forfatningen mere end tredive oprindelige sprog.

Navnet Venezuela betyder “Lille Venedig”, et navn som den spanske navigatør Alonso de Ojeda gav den nordlige kyst af Sydamerika i 1499, da han fandt den indiske pælebygninger i Lago de Maracaibo.

Venezuela betragtes som et land med ekstrem høj biodiversitet og varieret landskab. I nordvest og langs den caribiske kyst i nord er en udvidelse af Andesbjergene med det højeste bjerg Pico Bolivar ligger 5007 m Amazonas i syd, og den caribiske kyst mod nord. Det er primært den natur, der trækker turister til landet. Venezuela har de største oliereserver i verden, og dets økonomi er stærkt afhængig af olie.

Salto Ángel (englefossen) er det højeste vandfald i verden med en højde på 1002 meter. Det ligger i Canaima National Park, sydøstlige del af landet, og er 19 gange højere end Niagara Falls.

I Morrocoy National Park ligger øst for den caribiske kyst, en kombineret turkisblå vand og hvide strande opdagelse i skovene omkring, der har en overflod af dyreliv.

Den mest populære turistmål er Isla Margarita, en ø lige øst for det Caribiske Hav. Ud over at have alt en caribisk ø tendens til at være af natur, hvide strande og blåt hav, er det kendt for en unik marked, en smuk palads og flere store kirker og katedraler, blandt dem den hvide Basilica de la Virgen del Valle. Stranden Playa El Yaque har meget gode betingelser forwindsurfing.

Simón Bolívar International Airport, landets største lufthavn ligger 21 km uden for Caracas.

Destinasjoner