Billeje Brasilien

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Brasilien

Find den bedste pris på biludlejning i Brasilien ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Brasilien. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Brasilien guide

Billeje Brasilien
Biludlejning Brasilien

Brasilien er det største land i Sydamerika – både med hensyn til befolkning (ca. 200 millioner i 2010) og i området (8,5 millioner km2). I hovedstaden Brasília er hjem for omkring 2,3 millioner mennesker, men der er flere byer, der er større, herunder  Sao Paulo (11 millioner) og Rio de Janeiro (6,1 mio.)Det officielle sprog er portugisisk. Brasilien grænser følgende lande: Argentina, Colombia, Bolivia, Peru, Paraguay, Uruguay, Venezuela, Surinam, Guyana og Fransk Guyana.

Brasilien er rig på naturressourcer, og i den nordlige del domineres af store regnskove, mens den sydlige og østlige er flere store bjergkæder. Landets højeste punkt er Pico da Neblina som tårne ​​2994 meter over havets overflade. Flere af kontinentets største floder, der løber gennem Brasilien. Rainforest område gennemskæres af verdens mest vandrige flod, Amazonas – mens Paraná flyder fra bjergene mod syd og ind i nabolandet Paraguay og Argentina.

I forbindelse med Paraná finde den mægtige Iguacu Falls, som er en del af landets største attraktion – Iguacu National Park. Den fortsætter i Argentina (og enheder, hvor Iguazu). Denne nationalpark, både den brasilianske og argentinske side – en UNESCO World Heritage Site.

Brasilien overvejes, især på grund af de rige naturressourcer og rigelig forsyning af arbejdskraft, som det førende land i Sydamerika i økonomisk forstand.

Den vigtigste lufthavn i Brasilien er Rio de Janeiro (Galeao), mens den næststørste er Congonhas Airport i Sao Paolo.