Billeje Brasilia

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Brasilia

Find den bedste pris på biludlejning i Brasília ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Brasília. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Brasília guide

Billeje Brasilia

Biludlejning Brasilia

Brasilia er Brasiliens kapital og ligger omtrent i midten af landet i delstaten Goias.Byen har en befolkning på 2.609.997 (2011) indbyggere.

Brasília er den største by i verden, som ikke eksisterede i begyndelsen af ​​1900-tallet. Årsagen er, at byen blev planlagt og udviklet under præsident Juscelino Kubitschek i 1956. Men i slutningen af ​​1800’erne blev det besluttet af Brasiliens hovedstad bør være centreret i landet. Byen blev planlagt i henhold til principperne i den berømte arkitekt Le Corbusier, og er formet som en flyvemaskine med kroppen og vinger. Hele byen blev bygget i 41 måneder, og 22 april 1960 stod klar til at blive udpeget som den brasilianske hovedstad.

UNESCO har inkluderet Brasília på sin liste over verdens kulturarv. En af de store arkitektoniske attraktioner såsom Katedralen i Brasilia af arkitekt Oscar Niemeyer, der er på gaden Eixo Monumental. Ved udgangen af ​​Eixo Monumental er Esplanada dos Ministerios, et åbent areal i midten af ​​Brasilia. Den rektangulære græsplæne er omgivet af veje, og der er mange offentlige bygninger, monumenter og mindesmærker. Brasilia største park Paraquet Nacional de Brasília, er 30 000 ha og et populært rekreativt område.

På UNESCO World har stimuleret udviklingen af ​​ikke-forurenende industrier såsom software, film, video og gemmology med vægt på den økologiske balance.

Køkkenet har en lang række, og mange af de bedste restauranter i byen ligger i Asa Sul-distriktet.

Brasilia Presidente Juscelino Kubitschek Internationale Lufthavn ligger 11 km uden for centrum.

Menu