Billeje Italien

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Italien

Find den bedste pris på biludlejning i Italien ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Italien. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Italien guide

Billeje Italien

Biludlejning Italien

Italien syd i Europa, og har en fælles grænse med Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien i øst.Inden for den italienske grænse er også lilleput stater San Marino og Vatikanstaten.  Italien En af de oprindelige EU lande.Landet dækker et samlet areal på lidt over 300 000 km2 og har en befolkning på næsten 60 millioner (2010).

Italien består hovedsagelig af Appennine halvø, en stor halvø i Middelhavet og de ​​to største øer Sicilien og Sardinien.I den nordøstlige del er Adriaterhavet, i det sydøstlige Det Ioniske Hav mod sydvest, og det Tyrrhenske Hav i nordvest Liguriske Hav.

Hovedstaden i Italien er Rom, der har omkring 2,7 millioner indbyggere. Andre store og populære byer Milano, Florence, Venedig, Napoli og Palermo.

Der er en masse af bjerge i Italien. Langs halvøen – fra syd til nord – stretching Appenninerne bjergkæde, indtil den møder Alperne, hvor nogle af Europas højeste bjerg ligger. Nævnes skal også være “sovende” vulkan Vesuv i nærheden af ​​Napoli og den aktive Etna på Sicilien. Ellers er landet gennemskæres af flere floder, herunder Po (hvilket er vigtigt for den frugtbare Po-sletten i nord), Arno og Tiberen (der løber gennem Rom).

Italien er et af Europas mest populære turistmål på grund af sin rige historie, dens mange kulturelle skatte og sin verdensberømte mad og vin kultur. Landet har flere bevarede Antiquities (herunder de udgravede byer Pompeji Herculanum by Napoli ) – og alt det gamle centrum af hovedstaden Rom er et UNESCO World Heritage Site.

Italiens største og travleste lufthavn er Fiumicio International Airport (“Leonardo da Vinci”) uden for Rom.Andre vigtige internationale lufthavne Milano Airport – Malpensa og Napoli Lufthavn – Copodichino.

Destinasjoner

Menu