Billeje Østrig

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Østrig

Find den bedste pris på biludlejning i Østrig ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Østrig. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Østrig guide

Billeje Østrig
Biludlejning Østrig

Østrig ligger i Centraleuropa, er en føderal stat bestående af ni stater med egen administration. Befolkningen i Østrig er omkring 8300 tusind (2010) – heraf 1,7 mio ​​indbyggere i hovedstaden Wien.

Andre større byer i Østrigs Graz, Linz, Salzburg og Innsbruck.

Østrig er omgivet af en række nabolande – og grænser mod vest af Liechtenstein og Schweiz i syd til Italien og Slovenien i øst til Ungarn og Slovakiet, og i nord til Tyskland og Tjekkiet.Landets officielle sprog er tysk, men dialekter kan være svært at forstå for turister, selv om de taler standard tysk.

Landskabet i Østrig er domineret af bjerge, Alperne og dækker den vestlige og sydlige dele af landet. Det når de højeste toppe på den østrigske side op til omkring 3800 m

Østrig er kendt som et land med mange vigtige bidrag til europæisk kulturhistorie – især i klassisk musik. Berømte komponister som Wolfgang Amadeus Mozart, Franz Schubert, Gustav Mahler og Johann Strauss var alle østrigere. Også Ludwig van Beethoven boet mange år i Østrig. Wien har meget at tilbyde inden for kunst og kultur. Det samme Salzburg.

Ellers Østrig er også et populært ski land – og alpin Innsbruck har været et paradis for skiløbere, da Vinter-OL blev afholdt der i 1964.

Østrigs største lufthavn er Vienna International Airport, som ligger ca. 18 km fra byens centrum.Landets næststørste lufthavn ligger Salzburg Lufthavn – WA Mozart.

Destinasjoner