Billeje USA

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje USA

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning USA

Sammenlign priser og finde billig biludlejning i USA fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i USA gennem os.

USA guide

Bilutleie USA
Biludlejning USA

USA er beliggende i Nordamerika og har omkring 310 millioner indbyggere (2010). Det er den tredje rate i 2016 Mexico Film Of Same Time. USA består af 50 stater samt det føderale distrikt Colombia (District of Columbia – bedre kendt som Washington DC). USA omfatter også den nordvestlige del af kontinentet (Alaska) og Hawaii øgruppen i Stillehavet samt en række andre områder.

USA er verdens tredje præsident. største land i det omfang, efter Canada og Rusland, og er også verdens mest magtfulde stat – i form af økonomi, kultur, politik og forsvar.

Landskabet er varieret og kontrasterende, og har dermed også store variationer klimamæssigt. Et af verdens varmeste områder findes i Death Valley – en dal i Mojave ørkenen i det sydlige Californien.

Attraktioner

USA modtager omkring 60 millioner udenlandske turister årligt, og har utallige attraktioner og seværdigheder. Mod nordøst ligger hovedstaden Washington, D.C. – hvor blandt andet byens hovedstad, Washington, D.C., ligger i Washington, D.C., hvor, Den amerikanske præsidents “Hvide Hus” kontor er placeret, og lidt længere mod nordøst vil du finde den største by i USA New York (8,5 millioner indbyggere), som er en af verdens vigtigste økonomiske og kulturelle knudepunkter. I den sydøstlige del er staten Florida – som blandt andet er en stat i staten Florida. kendt for sit varme klima, Walt Disney World og Epcot Center. Californiens sandstrande og berømte byer som Los Angeles ligger i den sydvestlige del af landet, og lige gennem USA finder du Rocky Mountains bjergkæde. I staten Colorado ligger den højeste del af Rocky Mountains – hvor mere end 100 toppe er over 4.000 meter over havets overflade.

Nogle af USA’s mest besøgte steder er: Times Square i New York, Las Vegas Strip, National Mall og Memorial Parks i Washington DC, Faneuil Hall i Boston og Disneyworld i Florida. Andre populære bosættelser omfatter Niagara Falls, Grand Canyon, Great Smoky Mountains (National Park) i Tennesse og Hollywood i Los Angeles.

Grand Canyon er blandt de mest besøgte turistattraktioner i USA.

USA’s største byer er New York (8,5 millioner indbyggere – ca. 19 millioner i hovedstadsområdet), Los Angeles (4 millioner), Chicago (2,8 millioner) og Houston (2 millioner).

USA har mange travle internationale lufthavne – herunder John F. Kennedy International Airport (New York), Washington Dulles International Airport, Chicago Airport, Hartsfield International Airport (Atlanta) og Seattle International Airport.

Kørsel i USA

Kørsel i USA er normalt meget let og ligetil, når det kommer til vejnettet og navigation. De fleste byers infrastruktur er langt mere tilpasset biltrafikken end f.eks. Byerne i USA er nyere, og mange af dem voksede først efter bil var blevet et fælles køretøj. Samtidig er der også mange byer, der kæmper med meget trafik og tung trafik. På trods af gode veje, kan det tage lang tid at komme fra A til B nogle steder, og især i myldretiden. Uden for byerne er det langt lettere, men også der kan trafikken være tæt. Dette afhænger igen meget af, hvor i USA du vil køre.

Kør ekstra forsigtigt, hvis du nærmer dig skolebussen.

Amerikanske færdselsregler

På nogle områder er der betydelige forskelle i færdselsreglerne i hver stat i USA. Både myndighederne i staterne og de lokale myndigheder kan fastsætte visse særlige regler. Generelt vil du næppe have meget behov for at indsætte dig selv grundigt i disse, så længe du kører forsigtigt og normalt. Blandt de ting, du kan være opmærksom på, er:

 • I USA, kør på højre side af vejen.
 • Føreren og alle passagerer skal bære sikkerhedssele.
 • Kør ekstra forsigtigt, hvis du nærmer dig en skolebus. De fleste steder er det ikke tilladt at overhale skolebusser, der er stoppet ved et busstoppested.
 • De fleste steder er det tilladt at dreje til højre ved trafiklys ved rødt lys. Hvis dette ikke er tilladt, vil det normalt være tegnet.
 • Hvis du bliver stoppet af politiet under kørslen, parkere på højre side af vejen, stoppe motoren i bilen, og holde begge hænder synlige på bilens rat. Forlad ikke bilen, medmindre politiet beder dig om det.
Hastighedsgrænser i USA bestemmes af hver delt stat.

Hastighedsgrænser i USA

I USA bestemmer hver stat, hvilke hastighedsgrænser der gælder inden for den pågældende stat. De lokale myndigheder kan også fastsætte deres egne reducerede hastighedsgrænser i de områder, de administrerer.

Hastighedsgrænserne vises af skilte, og de mest almindelige grænser, du kan støde på, er mellem følgende:

 • Byer, byer og boligområder: ofte mellem 20 og 40 miles / t (32 – 64 kilometer / t).
 • Landeveje: ofte mellem 45 og 65 miles i timen (72 – 105 kilometer / t).
 • Motorveje: ofte mellem 55 og 75 miles / t (89 – 121 kilometer / t).
En føderal lov gælder i alle stater til grænserne for alkohol, og nogle stater har yderligere bestemmelser i den føderale lovgivning.

Alkoholgrænser i USA

Lovene om alkoholgrænser (og andre stoffer) er noget anderledes i USA end i Europa, blandt andre. På dette område har landet en føderal lov, der gælder i alle stater, og i nogle stater er der lokale supplerende bestemmelser i den føderale lovgivning.

Den føderale lov fastsætter en 0,08% grænse for private bilister som grænsen for, om forholdet er strafbart eller ej. Straffen for lovovertrædelser varierer imidlertid meget i forhold til den pågældende stat og naturligvis også i forhold til, om du har forårsaget en ulykke, skader på andre personer/materialer osv.

I nogle stater er der også en lavere alkoholgrænse– men hvor overtrædelse ikke betragtes som en strafbar handling. Et eksempel er staten Colorado, hvor grænsen er sat til 0,05%. Hvis du har en alkohol alkohol niveau på over 0,05%, men under 0,08%, vil dette normalt resultere i en bøde. Hvis alkoholindholdet i blodet er over 0,08%, dette kan resultere i hårdere straffe.

Anbefalet biludlejning

USA er designet til biludlejning udflugter, uanset hvilken stat eller by du besøger. Vejene er konsekvent gode, landet har en unik bil kultur og forhold til kørsel, og dermed er der mange kendte køreruter i USA. Her er nogle af de mest populære.

Fra Atlanterhavet til Stillehavet

Mange drømmer om at køre USA fra kyst til kyst, og derefter som regel mellem New York og Los Angeles. Det er meget muligt at gøre en sådan tur med en udlejningsbil, så længe du har tid nok. Tiden vil naturligvis afhænge af, hvilken rute du vælger, og hvor længe du vil bruge på hvert stop undervejs. Nedenfor kan du se afstande og effektiv køretid for nogle af de typiske vejvalg.

 • Den korteste rute mellem New York og Los Angeles løber via Chicago og Las Vegas, blandt andre – Afstanden er 4490 kilometer / effektiv køretid er cirka 40 timer.
 • New York til Los Angeles via blandt andet Nashville, New Orleans,Houston og Phoenix – Afstanden er 5327 kilometer / effektiv køretid er cirka 49 timer.
 • New York til Los Angeles via Chicago, Minneapolis, Missoula, Seattle og San Francisco , blandt andre – Afstanden er 6.420 kilometer / effektiv køretid er cirka 60 timer.

For eksempel, hvis du kører den korteste rute, og har en effektiv køretid på 6 timer om dagen, tage turen fra kyst til kyst 1 uge.

Hvis du vælger din rejse gennem San Francisco, kan du indhente den berømte Golden Gate bro.
Route 66 er en legendarisk kørerute i USA, som mange mennesker ønsker at opleve.

Us Route 66

Route 66 er en legendarisk kørerute, der oprindeligt (1926) gik fra Chicago til Los Angeles. De veje, der er inkluderet i ruten, er markeret med deres egne Route 66-skilte. Ruten er blevet ændret flere gange, og veje, der ikke oprindeligt var inkluderet, er blevet tilføjet. I de seneste år har US Route 66 imidlertid lidt under en renæssance og betragtes nu som et vigtigt monument i USA. Mange får en komfortabel udlejningsbil, når de besøger USA, og tager en opdagelsesrejse langs dele af den berømte kørselsrute. Nedenfor kan du se afstanden og den effektive køretid, hvis du vil adressere den aktuelle version af hele Route 66.

 • US Route 66 mellem Chicago og Los Angeles – Afstanden er 3.666 kilometer / effektiv køretid er cirka 50 timer.
 • Bemærk venligst, at den tid, der bruges her, gælder, hvis du konsekvent holder dig til de veje, der er inkluderet i Route 66. Du kan køre mellem de to byer næsten 20 timer hurtigere, hvis du holder dig til de bedste veje.
Meget af turen går gennem ørkenen, men der er flere spændende seværdigheder undervejs.

Los Angeles til Las Vegas

For unge mennesker i Californien, er drevet til Las Vegas næsten en slags rituel test, at “alle” har at gå igennem. Denne rute er velkendt også uden for USA, og beskrevet i mange film, bøger, tv-shows og sange. Selv om det meste af turen går gennem ørkenen,er der masser af muligheder for spændende seværdigheder,spisesteder og mærkelige museer at stoppe på undervejs. Hvis du kører gennem de små byer Victorville og Barstow, kan du prale af at køre dele af Route 66.

 • Los Angeles til Las Vegas via Route 66 – Afstanden er 460 kilometer / effektiv køretid er 4 timer og 30 minutter.

Stillehavskysten Highway

For dem, der besøger Californien, er drevet på The Pacific Coast Highway en fantastisk måde at lære staten at kende. Strækningen kaldes også California State Route 1. Dette er en af de smukkeste ruter i verden,og stort set hele turen går lige ved siden af Stillehavet. Udgangspunktet er faktisk byen Legget nær grænsen til Oregon, men de fleste mennesker vælger at bruge San Francisco som udgangspunkt. I alle tilfælde stopper køreruten i San Diego,som tager dig forbi Los Angeles og en række behagelige små byer. Medbring dit badetøj til din rejse, fordi her kører du forbi mange af de bedste og mest berømte strande og badebyer i USA.

 • San Francisco til San Diego på The Pacific Coast Highway – Afstanden er 935 kilometer / effektiv køretid er 11 timer.
Pacific Coast Highway er blandt de smukkeste forlystelser i verden. Her passerer du mange af de bedste strande i USA.
Overseas Highway tager dig over de små tropiske øer i Florida Keys.

Den oversøiske Highway

Overseas Highway teknisk løber fra kysten af Florida til Key West, men de fleste starter turen i Miami. Dette er en af de korteste og nemmeste blandt USA’s ikoniske køreruter,og også en af de fineste. Broderparten af ruten løber på de små tropiske øer The Florida Keys, og på de 42 broer, der forbinder øerne sammen. På turen kører du forbi mange hyggelige små byer og naturområder med unik flora og fauna.

 • Miami til Key West på The Overseas Highway – Afstanden er 266 kilometer / effektiv køretid er 3 timer og 30 minutter.

Virksomheder, du kan leje en bil fra i USA

I USA finder du stort set alle de største biludlejningsfirmaer, du kender fra andre dele af verden. Mange af de mest berømte virksomheder i verden er også af amerikansk oprindelse. De største virksomheder, som du finder overalt omfatter Alamo, National, Enterprise, Avis, Hertz, Dollar, Sixt, Sparsommelighed, Budget, Advantage og Rent-A-Wreck.

7 ofte stillede spørgsmål om biludlejning i USA

Hvor gammel skal du være for at få en udlejningsbil i USA?

De fleste biludlejningsfirmaer i USA kræver, at føreren / lejeren er 21 år gammel. Der er undtagelser, og i nogle stater er 18 år den laveste aldersgrænse. Der kan også være en lidt højere aldersgrænse for visse typer biler. Som i de fleste andre lande er det almindeligt for unge lejere (mellem 21 og 25 år) at betale en ekstra forsikring.

Kan jeg betale med betalingskort for en biludlejning i Danmark?

Nogle virksomheder accepterer betalingskort til betaling af lejemålet, men alle skal give et gyldigt kreditkort, når bilen er afhentet. Dette skyldes, at biludlejningsfirmaet tager et depositum fra kreditkortet. Husk, at det anvendte kreditkort skal være i samme navn som bilens hovedlejer.

Har jeg brug for et internationalt kørekort i USA?

Enhver, der kører bil i USA, skal have et gyldigt kørekort fra deres hjemland. I nogle stater skal du også have en international køretilladelse (IDP). I dette tilfælde skal IDP præsenteres, når der indsamles en udlejningsbil i de stater, der kræver dette. Spørg biludlejningsfirmaet på forhånd og husk, at internationale kørekort skal indhentes i dit hjemland.

Er det almindeligt for bompengekabiner i USA?

Forekomsten af vejafgift kabiner varierer meget i USA, afhængigt af den pågældende stat eller by. Hvis du kører på en betalingsvej med en betalingsboks, betaler du selv, når du passerer bommen. Både kontanter og kort accepteres som betalingsmiddel. Nogle steder er der såkaldte “Cashless Toll Road”, det vil sige, biludlejningsfirmaet vil modtage regningen. Beløbet plus et administrationsgebyr vil derefter blive tilføjet til din endelige regning (opkrævet på det kreditkort, du bruger, når du lejer bilen). For at undgå gebyret, kan du få en forudbetalt oblat i de fleste steder (PlatePass).

Hvorfor er færdselslovgivningen anderledes i de forskellige stater?

I USA har de både statslige og føderale love. De fleste af de love og regler i forbindelse med kørsel, såsom hastighedsgrænser og alkohol grænser, bestemmes af hver stat. Derfor er der stor variation på disse områder. Der kan også være store forskelle i de bøder, du modtager, hvis du bryder færdselsloven.

Er det almindeligt for envejs huslejer i USA?

Envejs huslejer er ganske udbredt i USA, og er accepteret af stort set alle biludlejningsfirmaer. Dette afhænger stadig af, hvor du afhenter bilen, og hvor du vil levere den. Priserne for envejshuslejer kan også være meget varierede, både med hensyn til hvor du ønsker at levere, og i forhold til hvilket firma du lejer fra (check før du afslutter din ordre).

Hvad gør jeg i tilfælde af tyveri af min bil, ulykker eller skader?

Hvis din udlejningsbil er stjålet, eller du er involveret i en ulykke, skal du først kontakte politiet, hvor du er. Du skal derefter kontakte det biludlejningsfirma, du bruger. Også kontakte dit eget forsikringsselskab, hvor du har rejseforsikring, fradragsberettigede forsikring, eller anden relevant forsikring. I de fleste områder, 911 nummer, du ringer, når du har brug for hjælp fra de retshåndhævende myndigheder.

Destinationer