Billeje Memphis

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje USA
  4. chevron_right
  5. Billeje Memphis

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Memphis

Find den bedste pris på biludlejning i Memphis ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Memphis. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Memphis guide

Billeje Memphis
Biludlejning Memphis

Memphis ligger i den sydvestlige del af den amerikanske stat Tennessee, på Mississippi-floden. Byen har omkring 680.000 indbyggere (2010) – men en del af et større byområde, der tilsammen har en befolkning på 1,3 mio.

Memphis er den største by i Tennessee, og også en vigtig havneby. Hertil kommer,. Memphis en central kommunikations hub og en betydelig industriel En række videregående uddannelsesinstitutioner er placeret her.

Memphis blev grundlagt i 1819 i forbindelse med et fort, der blev bygget på stedet i 1797. Til sidst var det særligt bomuldsproduktion og handel med træ, som dannede det økonomiske grundlag.

I den seneste tid har byen været vigtig for udviklingen af ​​amerikansk populærmusik, især i blues – men også når det kommer til at rocke og rulle. Både Elvis Presley, Jerry Lee Lewis og Carl Perkins har boet her. En af de største turistattraktioner i Memphis samfund, er Elvis Presley “Graceland”. Hit pilgrimsrejser Elvis fans fra hele verden.

Ellers Memphis er også husket som byen, hvor den sorte borgerrettighedsforkæmper Martin Luther King blev myrdet i 1968. Lorraine Motel, som var den egentlige scene for mordet, blev senere omdannet til “National Civil Rights Museum” – og i dag er en hukommelsesplacering, som mange turister besøger.

Memphis har også en række andre attraktioner at byde på. Nogle af dem er “Mamphis Walk of Fame”, placeret i “blues-street” Beale Street. Det roste en række af blues historiens store kunstnere. Kunstmuseet “Memphis Brooks Museum of Art” er også et besøg værd. Her kan du opleve betydelige kunstværker fra renæssancen, barokken og impressionismen. Også Børnenes Museum “Børnenes Museum i Memphis” at anbefale.

Den nærmeste lufthavn er Memphis International Airport, som ligger 5 miles syd for centrum.