Billeje Frankrig

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Frankrig

Sammenlign priser og find billig biludlejning i Frankrig fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Frankrig gennem os.

Frankrig guide

Bilutleie Frankrike

Biludlejning Frankrig

Frankrig er Vesteuropas største land i fladt indhold – med en befolkning på omkring 64 millioner (2010). Hovedstaden Paris har omkring 2,2 millioner i. i selve byen – men hvis man regner med forstæderne, stiger befolkningen til næsten 12 millioner.

De største byer efter Paris er Marseille, Lyon, Toulouse og Nice.

Landskabet i Frankrig er varieret. De nordlige og centrale dele er domineret af et relativt fladt almindeligt landskab, mens der i de sydlige og sydøstlige høje bjergkæder (Pyrenæerne og Alperne) findes. Vesteuropas højeste bjerg, Mont Blanc (4807 m), ligger i de franske alper. Nogle af de længste floder i Europa løber gennem Frankrig: Loire, Rhône, Garonne og Seinen.

Frankrig har været kendt som et europæisk kulturcenter i århundreder, og skiftende politiske regimer har været bevidste om at opretholde dette.

Frankrig har en række attraktioner at byde på. Hovedstaden Paris står i en særlig position med sin historie, sin spændende arkitektur, sine modehuse og dens blomstrende restaurant liv. Ellers har Provence og Rivieraen (Côte d’Azur) ved Middelhavet lange traditioner som turist- og feriemål for folk fra alle verdenshjørner. Det skal også nævnes, at Frankrig med sine mange vinslotte også er en oplagt destination for mange vinentusiaster.

Frankrigs mest overbelastede lufthavn er Charles de Gaulle International Airport (Roissy), lige nordøst for Paris. Andre vigtige lufthavne er den traditionelle Paris-Orly International Airport lidt syd for hovedstaden og Nice Côte d’Azur International Airport.

Frankrig med sine mange vinmarker er en oplagt destination for mange vinentusiaster.

Kørsel i Frankrig

Motorvejene i Frankrig er normalt moderne og gode, og hvis du hurtigt vil nå din destination, er disse den bedste løsning. Du vil dog blive opkrævet et gebyr på de fleste ruter. Landeveje er ofte den bedste løsning, hvis du vil se og opleve mere på vejene, med stop undervejs. Bemærk venligst, at trafikken kan være tæt på de strækninger, hvor folk tager på ferie, især på den franske riviera i juli og august.

Det er obligatorisk med kørelys efter mørkets frembrud.

Færdselsregler i Frankrig

 • I Frankrig kører du i højre side af vejen.
 • Kørelys er obligatoriske på bilen uden for byerne, og ved nedsat synlighed i dagtimerne.
 • Det er obligatorisk med kørelys efter mørkets frembrud og i tunneler.
 • Al brug af mobiltelefon er forbudt, når motoren kører, undtagen håndfri.
 • Det er obligatorisk med sikkerhedssele til chauffør og passagerer.
 • Børn under 10 år (eller under 135 cm) skal altid bruge godkendt barnefastholdelsesanordningsudstyr, der er egnet til barnets højde og vægt.
 • Hvis barnesædet er placeret i passagersædet (foran), skal airbaggen være deaktiveret.
 • Børn under 13 kg skal sidde med ryggen mod kørselsretningen.

På landevejene i Frankrig er hastighedsgrænsen 80 km/t.

Hastighedsgrænser i Frankrig

I Frankrig kan hastighedsgrænserne afhænge af vejrforholdene. Dette gælder for begge typer motorveje, mens grænsen på 50 i byområder altid gælder. Siden 2018 har hastighedsgrænserne på landeveje været 80 kilometer i timen, uanset vejrforholdene (diskonteret fra 90 kilometer i timen som maksimum).

 • Byer: 50 kilometer/t
 • Landeveje: 80 km/t
 • Motorveje i byområder: 110 kilometer i timen (100 kilometer/t i tilfælde af nedbør)
 • Motorveje: 130 kilometer i timen (110 kilometer/t i nedbør)

Nb! Hvis sigtbarheden er mindre end 50 meter, for eksempel i tæt tåge, er hastighedsgrænsen på alle veje maksimalt 50 kilometer/t.

Alkoholgrænse i Frankrig

I Frankrig er kørsel ikke tilladt, hvis alkoholindholdet i blodet overstiger 0,5° (0,5 g/l). Hvis du har et alkoholniveau mellem 0,50 og 0,8, vil du modtage en moderat bøde, mens alkoholniveauer på over 0,8 “kan resultere i langt mere alvorlige bøder og konfiskation af kørekort.

Anbefalet biludlejning

Det er kun fantasien, der begrænser mulighederne for spændende forlystelser i Frankrig. Overalt i landet finder du historiske steder og byer med smuk arkitektur, områder kendt for vinfremstilling og lækker mad, og bjerge og dale med unikke landskaber. Langs kyststrimerne har du svømmemuligheder og ikoniske byer som Biarritz, Nice, Saint-Tropez. Her er nogle forslag til kørselsruter.

Den franske riviera

Ruten, der måske er mest populær i Frankrig, kører på den franske riviera. Det typiske endepunkt for denne rute er Fyrstendømmet Monaco og glamourbyen Saint-Tropez. I Monte Carlo, tag dig tid til at se blandt andet Prinsens Palads, Place du Casino, Hôtel de Paris og marinaen. Næste stop er Nice, hvor Promenade de Anglaisstreet, Hotel Negresco, gallerier og museer er de store drawcards. I Cannes bør du stoppe ved de romerske villaer,museer og teatre og måske en tur med båd til Île Sainte-Marguerite eller Île Saint-Honorat. Byerne Frejus, Sainte-Maxime og Sainte-Tropez har også meget at vise for det, men her er det primært solbadning og svømning, der er den mest dragende. Kørsel langs Rivieraen giver dig masser af muligheder for spændende omveje inde i landet i Provence.

I Monte Carlo, Monaco, bør du tage dig tid til at se blandt andet prinsens palads.


Grasse er en af de smukke små byer, du kører igennem på din rejse.

Rute Napoléon

Route Napoléon er også en af de mest populære ture, som turister kører i Frankrig. Det følger dele af ruten kommandør Napoleon tog, da han vendte tilbage fra øen Elba, på vej til den berømte Slaget ved Waterloo. Det officielle udgangspunkt er Antibes på Côte d’Azur, det vil sige ca. halvvejs mellem Cannes og Nice. Derfra kører du gennem mange smukke små byer som Grasse, Digne, Col Bayard og La Mure, før du ender i Grenoble ved foden af Alperne. Ruten er markeret med statuer, af den franske ørn (Aigle de drapeau), og du kan selvfølgelig køre den modsatte vej, hvis det er mest bekvemt.

Alsace vinmarker bør besøges for at lære om hvide og mousserende vine.

Vinmarkerne i Alsace

Alsace ligger på grænsen mellem Tyskland og Frankrig og i flodlejet dannet af Rhinen. Historien og kulturen her er spændende, ikke mindst når det kommer til produktion af hvide og mousserende vine. Udover en række berømte vinmarker er regionen fuld af små byer med stor arkitektur, slotte, fæstninger, kirker og katedraler. Et drev her med biludlejning giver dig mulighed for at blive set historisk vigtige byer som Strasbourg,Colmar og Mulhouse. Du kan også tage omveje til store tyske byer som Baden-Baden og Offenburg, eller til Basel, som ligger lige over den schweiziske grænse.

La Route des Grandes Alpes

Denne rute gennem de franske alper starter normalt i Thonon-les-Bains, en lille by beliggende lige i nærheden af Genève. Genève Derfra kører du op i bjergene, før du ender i Nice på Côte d’Azur. Ruten går af en række af de højeste toppe i bjergpas i Alperne. Du vil være over 2500 meter over havets overflade flere gange undervejs, med unik udsigt til dale og bjergtoppe i alle retninger. Der er også mange hyggelige bjerglandsbyer at stoppe på langs ruten, samt berømte skidestinationer som Chamonix og Val-d’Isère.

Drevet gennem de franske alper har tendens til at starte fra den lille by Thonon-les-Bains, som ligger tæt på Genève.


I Loire-dalen kan du opleve imponerende smukke slotte og fæstninger.

Paris til Loire-dalen

Hvis du er i Paris og har en biludlejning, overveje at køre til Loire-dalen. Dalen kaldes ofte den franske have,fordi området betragtes som ekstremt frugtbart. Der er mange berømte vinmarker her,landmænd dyrker velsmagende grøntsager, bær og frugter, og restauranter forkæles, når det kommer til adgang til friske råvarer. De fleste mennesker kører først til byen Tours, tagerretning derfra til Nantes. Du vil også stoppe ved smukke byer som Angers og Saumur. I disse byer, og andre steder i Loire-dalen, kan du opleve nogle af de smukkeste slotte og fæstninger i Frankrig.

Drevet slutter i den legendariske badeby Biarritz.

Kystlinjen mellem Bordeaux og Biarritz

Bordeaux er en smuk og spændende storby, og som også har en stærk forbindelse til havet. Hvis du kører cirka en time sydvest fra byens centrum, kommer du til feriebyen Arcachon og Europas største klit Dune de Pilat. Derfra er der dejlig strand langs hele kysten, heltned til den legendariske badeby Biarritz. Vejen går ind og ud mellem strandpromenaden og smukke landsbyer, med mange spændende seværdigheder undervejs. Biarritz er en af landets mest elegante byer, og værd en overnatning eller to. Hvis du ønsker at opleve smukkere og spændende byer på drevet, kan du gå videre til for eksempel San Sebastian og Bilbao i Spanien.

Virksomheder, du kan leje en bil fra i Frankrig

I lufthavnene i Frankrig er de internationalt kendte virksomheder, der primært er dem, der tilbyder biludlejning. Det vil sige kendte skuespillere som Hertz, Sixt, Avis, Budget, Europcar, Alamo, National og Enterprise. Disse findes også alle andre steder i landet. I byerne finder du også mindre virksomheder, herunder franske spillere, såsom Lej en bil, ACE, SunnyCars, Citer, FranceCars og Ucar.

7 ofte stillede spørgsmål om biludlejning i Frankrig

Kan jeg betale for biludlejning i Frankrig med betalingskort?

De fleste biludlejningsfirmaer accepterer betaling af den faktiske leje med betalingskort. Du skal stadig fremvise et kreditkort, når du afhenter bilen, og kortet skal være i lejerens navn. Biludlejningsfirmaet tager kun et depositum fra kreditkortet. Størrelsen af depositum normalt svarer til summen af fradragsberettigede, plus et anslået beløb for eventuelle manglende brændstof, bøder, vejafgifter passerer, og lignende. Depositummet vil blive refunderet til kortet, så snart lejemålet er afsluttet.

Kan flere mennesker køre bilen?

Registrering af flere bilister på en biludlejning er ikke noget problem, men alle chauffører skal opfylde biludlejningsfirmaets krav. Et gyldigt kørekort til alle chauffører skal fremvises, når du afhenter bilen. Hvis en ekstra chauffør ikke kan være til stede, når bilen er afhentet, kan dette løses ved den person, der besøger biludlejningsfirmaets kontorer, hvor hun / han er, og registrere sit kørekort der. Det er almindeligt for et tillæg for hver ekstra chauffør.

Hvad er aldersgrænsen for biludlejning i Frankrig?

I Frankrig har biludlejningsfirmaer en aldersgrænse på 21 år. Den person, der lejer og skal køre bilen, skal også have haft kørekort i mindst et år. Stort set alle udlejere kræver et ekstra gebyr, hvis lejeren er under 25 år. Størrelsen af gebyret varierer fra virksomhed til virksomhed, men vil altid være inkluderet i lejeprisen, du vil blive citeret, når du bestiller bilen online.

Har jeg brug for nogen særlig biltype i Frankrig?

Medmindre du skal til den franske del af Alperne om vinteren, er det usandsynligt, at du får brug for andet end en almindelig personbil. Når du vælger en biludlejning bør primært fokusere på, hvor meget plads du har brug for passagerer og bagage, samt sikkerhed. I den sydlige del af landet kan det være vigtigt at have en bil med god aircondition om sommeren.

Er det almindeligt for bompengekabiner i Frankrig?

De fleste motorveje i Frankrig er underlagt betalingsbåse. Priserne kan variere en smule afhængigt af, hvilken vej du kører. På de fleste veje stopper du ved en betalingsstation, når du kører ud på motorvejen og får en billet. Billetten vil blive brugt igen, når du kører væk fra motorvejen, og derefter betale i henhold til den afstand, du kørte på motorvejen. Som betaling accepteres mønter og sedler (Euro) samt kreditkort (betalingskort/kreditkort).

Hvad betyder skiltene på franske betalingsbåse?

 • Grøn pil betyder, at banen er åben.
 • Rødt vejkryds betyder, at banen er lukket og ikke bør bruges.
 • Blå mønter betyder, at du kan betale kontant, men ændringen er ikke givet tilbage (brug nøjagtige beløb).
 • Blå mand betyder, at vejafgift kabine er serviceret (du får forandring tilbage).
 • Blå firkant med bogstaverne CB / kreditkort symbol betyder, at du kun kan betale med kort.
 • Orange T betyder, at feltet kun bør bruges af biler, der har en elektronisk chip til betaling (fransk version af AutoPass).

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg er involveret i en bilulykke i Frankrig?

Alarmnummeret i Frankrig for ambulance, brandvæsen og politi er 112. Du bør kun ringe til dette, hvis du har været involveret i en ulykke, hvor der er personskade, i tilfælde af brand, eller i andre alvorlige tilfælde og nødsituationer. Du bør også kontakte det biludlejningsfirma og/eller forsikringsselskab, du bruger.

Andet nummer:

 • Politi – 17
 • Brandvæsen – 18
 • Lægehjælp – 15

Destinationer

Menu