Billeje Nice Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Nice Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Nice Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Nice Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Nice Lufthavn guide

Billeje Nice Lufthavn
Biludlejning Nice Lufthavn

Nice Côte d’Azur Lufthavn (NCE) – som på fransk kaldes Aéroport Nice Côte d’Azur – er ca. 6 km sydvest for Nice- center, og er den vigtigste lufthavn for de fleste turister, der rejser til den franske Riviera (Côte d’Azur).Derudover tjener det som den nationale lufthavn for det lille fyrstendømme Monaco.Der er også reel helikopter forbindelse mellem Nice lufthavn og Monaco.

Hvert år Lufthavnen betjener næsten 10 millioner passagerer, hvilket gør det Frankrigs 3rd travleste. Der er direkte fly til mange destinationer i Europa – og nogle i Amerika – fra Nice Côte d’Azur Lufthavn.

Det er nemt at komme fra lufthavnen til centrum af Nice. Hver halve time rumfærgen fra lufthavnen til togstationen. Der er også andre bus muligheder. Ellers kan man selvfølgelig også bruge taxa.

Hvis du ønsker at leje en bil i Nice, flere af de store internationale udlejningsbureauer repræsenteret her – herunder Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt.

Terminalbygningen er både restauranter og barer – samt flere butikker. Lufthavnen kan også tilbyde fremragende konference. Der er ingen hoteller i lufthavnen, men du kan tage bus direkte til flere af de store hoteller i og omkring Nice.