Billeje Monaco

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Monaco

Find den bedste pris på biludlejning i Monaco ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Monaco. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Monaco guide

Billeje Monaco
Biludlejning Monaco

Monaco, et fyrstendømme og verdens næstmindste land, der ligger på den franske Riviera (Côte d’Azur) – mao indenfor Frankrigs grænser. Landet består hovedsageligt af et byområde. Monaco er ved sin meget beskedne areal på kun 2 km ², en af ​​de tættest befolkede lande. Befolkningen er ca. 30.000 (2010).

Monaco består næsten udelukkende af byområdet, der er hovedstaden af ​​samme navn. Området er opdelt i fire distrikter (“Quartiers”), Monaco-Ville (Old Town), La Condamine (på havnen), Monte Carlo og Fontvieille.

Monte Carlo er den mest prestigefyldte og berømte distrikt Monaco, der er kendt for sit kasino og sine fashionable strande.Glamour faktor i Monte Carlo er meget høj. Store dele af den verdensberømte løb Monaco Grand Prix finder sted i Monte Carlo.

Det lille land har to officielle sprog: Fransk og monegaskisk – en gammel lokal sprog tilhører samme sprogfamilie som fransk og italiensk.

Monaco har ingen lufthavn. Den nærmeste større lufthavn er Nice-Côte d’Azur internationale lufthavn i Frankrig.Det er lige over 20 miles sydvest for Monaco.