Billeje Brive-la-Gaillarde

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Brive-la-Gaillarde

Find den bedste pris på biludlejning i Brive-la-Gaillarde ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Brive-la-Gaillarde. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Brive guide

Billeje Brive
Biludlejning Brive-la-Gaillarde

Brive-la-Gaillarde er en lille og smuk landsby med omkring 50.000 indbyggere (2009), beliggende i det sydvestlige Frankrig.Byen ligger i regionen Limousin, og hører til det franske Corrèze.   Brive-la-Gaillarde er ofte blot kaldet “Brive”.

Byen er et vigtigt økonomisk center i regionen, der ligger ved floden Corrèze.

Brive-la-Gaillarde er rig på historie, og området er kendt for sin smukke natur. Byen har stor arkitektur og nogle af de mest populære turistattraktioner omfatter hall fra 1600-tallet, St. Martin-kirken fra 1200-tallet, kapellet Saint-Liberal fra 1400-tallet, og det gamle vandtårn fra 1800-tallet. Vandtårnet er åbent for offentligheden.

Andre seværdigheder omfatter “Le Musée Labenche” beliggende i en smuk renæssancebygning og er en History Museum med både permanente og midlertidige udstillinger. Også “Le center Michelet” anbefales et besøg. Det er et kulturelt centrum med både et museum og et bibliotek. Museet har udstillinger med fokus på 2 Verdenskrig.

Brive-la-Gaillarde har flere årlige festivaler og begivenheder – herunder en stor årlig bogmesse og en populær film festival.

Byens internationale lufthavn – Aéroport Brive Vallée de la Dordogne – ligger 22 miles sydvest for centrum.Lufthavnen blev åbnet i 2010.