Billeje Genève

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Schweiz
  4. chevron_right
  5. Billeje Genève

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Genève

Find den bedste pris på biludlejning i Genève ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Genève. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Genève guide

Billeje Genève

Biludlejning Genève

Geneva ligger på den sydvestlige del af Schweiz, og er hovedstad i kantonen Genève.Byen har en usædvanlig smuk beliggenhed ved floden Rhône udløb af Genevesøen. Selve byen er hjemsted for cirka 185.000 indbyggere (2010), men en betydelig forstæder strækker sig fra midten og ind i France.

Genève er mere en international end karakteristisk schweiziske by. Det skyldes primært en række større internationale organisationer har deres hovedkvarter i byen. Dette indbefatter Det Internationale Røde Kors, Den Internationale Arbejdsorganisation (ILO), Verdenssundhedsorganisationen (WHO), Verdenshandelsorganisationen, WCC, det europæiske center for De Forenede Nationer – samt flere internationale FN-agenturer. Genève er også et center for den internationale finansverden. Desuden er Genève en vigtig industri-og turistby, og er verdens 4. største konference og kongres. Byen betragtes ellers som et kulturelt centrum for den fransktalende del af Schweiz.

Genèves historie går tilbage til oldtiden, og det er romerne, der betragtes som grundlæggerne, blev i det nævnte center Genave bygget her omkring år 120 f.Kr.Kr. Gennem århundreder har byen været styret af forskellige mænd – indtil reformator Jean Calvin i 1536 slog sig ned i byen og gjort det til et centrum for reformert protestanter. Han grundlagde både universiteter og andre uddannelsesinstitutioner i Genève – herunder den berømte Collège St. Antoine.

De fleste af Genèves historiske steder findes i den gamle bydel Vieille Ville, beliggende på en bakke på venstre bred af Rhone. Her er de mest snævre og krogede gader. Blandt de vigtigste attraktioner i Vieille Ville St. Pierre-katedralen i omkring 1200 og rådhuset, bygget mid-market 1440 og 1578. Nær rådhuset er også reformationen Monument hus og barndomshjem filosoffen Rousseau.

På højre bred, kontorer fleste af de internationale organisationer. Af disse FN palads den mest prangende (bygget i 1930’erne som administrationen center for den daværende Folkeforbundet).

Langs Lake Geneva er bygget indbydende promenader, og herfra har du en fri udsigt over byens mest berømte vartegn, Jet d’Eau. Der er et springvand som er beliggende i det åbne hav, som sprøjter vand 145 meter op i luften. Springvandet, sø, promenader og de mange smukke parker gør Genève en af ​​Europas smukkeste byer.

Den nærmeste lufthavn er Geneve International Airport (Cointrin), beliggende 5 miles nordvest for downtown.

Menu