Billeje Genève

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje Schweiz
 4. chevron_right
 5. Billeje Genève

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Genève

Sammenlign priser og find billig biludlejning i Genève fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Genève gennem os.

Geneve guide

Bilutleie Genève
Genève Biludlejning

Genève ligger i det sydvestlige Schweizog er hovedstaden i kantonen Genève. Byen har en usædvanlig smuk beliggenhed ved rhônes-floden fra Geneves-søen. I selve byen er der omkring 185.000 indbyggere (2010), men et betydeligt forstadsområde strækker sig fra byens centrum til Frankrig.

Genève er mere en international end særpræget schweizisk by. Det skyldes primært, at en række store internationale organisationer har deres hovedkvarter i byen. Det gælder bl.a. Det Internationale Røde Kors, Den Internationale Arbejdsorganisation (ILO), Verdenssundhedsorganisationen (WHO), Verdenshandelsorganisationen, Kirkerne, Det Europæiske Center for Fn – og flere internationale FN-organer. Genève er også et center for international finansiering. Desuden er Genève en vigtig industri- og turistby og er verdens fjerde by. største konference og kongresby. Byen er ellers betragtes som et kulturelt centrum for fransktalende Schweiz.

Genèves historie går tilbage til antikken, og det er romerne, der betragtes som byens grundlæggere, da centrum Genava blev bygget her omkring 120 f.Kr. Gennem århundreder har byen været regeret af forskellige mestre – indtil reformator Jean Calvin i 1536 bosatte sig i byen og gjorde det til et centrum for reformerede protestanter. Han grundlagde både universitetet og andre uddannelsesinstitutioner i Genève – herunder den berømte Collège St. Antoine.

Byen har en usædvanlig smuk beliggenhed ved floden Rhône.

Attraktioner

De fleste af Genèves historiske seværdigheder findes i den gamle bydel,Vieille Ville, beliggende på en bakke på venstre bred af Rhône. Her er de fleste gader smalle og skæve. Blandt de vigtigste single-takers i Vieille Ville er St. Pierre Cathedral fra omkring år 1200 og rådhuset, bygget i 1440 og 1578. Også tæt på rådhuset er Reformation Monument House og barndomshjem for filosoffen Rousseau.

På højre bred er de fleste af kontorerne i de internationale organisationer. Af disse er FN-paladset det mest prangende (bygget i 1930’erne som det administrative centrum for den daværende Folkeforbundet).

Langs Genevesøen er der blevet bygget indbydende promenader, og der er blevet bygget en gratis udsigt over byens mest berømte vartegn, Jet d’Eau. Der er et springvand, der er placeret ud i havet, og som sprøjter vand 145 meter op i luften. Springvandet, havet, promenaderne og de mange smukke parker gør Genève til en af Europas smukkeste byer.

St. Pierre Katedral fra omkring 1200 i Vieille Ville.

Udforsk Genève med biludlejning

Genève er ideelt placeret for dem, der bruger byen som udgangspunkt for udflugter med biludlejning. Du når mange spændende steder på relativt kort tid, og vejene kan beskrives som meget gode. Her er et par forslag blandt de mange ture, der anbefales i regionen.

Den sveistiske riviera.

Montreux – City of Jazz og TV

Montreux er en del af det, der kaldes den schweiziske riviera. Mange mennesker kender byen på grund af den legendariske jazz festival afholdt der, og som det sted, hvor præmieoverrækkelsen for Europas bedste tv-shows afholdes (Entertainment Festival i Montreux). Det er smukt i Montreux, og du bør tage turen på søen promenade, der løber langs søen, til Château de Chillon, hvis du stopper ved.

 • Den hurtigste vej mellem Genève og Montreux er, når du kører på nordsiden af Lac Léman-søen. Så får du motorvejen det meste af strækningen på 93 kilometer, og turen er færdig i cirka 1 time.
 • Hvis du kører på sydsiden af søen, får du en bedre naturoplevelse, og også en lidt kortere afstand, men du vil bruge omkring 50 minutter mere.
I Gruyères vil du opleve en autentisk schweizisk landsby – kendt for sine fremragende chokolader og oste.

Gruyères – Middelalderby kendt for oste og chokolade

Gruyères er en middelalderby i distriktet kaldet det samme, og som du finder i dalen, der går nordpå fra Montreux. Folk kommer forbi her for at opleve en autentisk schweizisk landsby– for ikke at nævne for at adressere de lokale delikatesser. Gruyères er kendt for sine fremragende oste og udsøgte chokolader. Her kan du tilmelde dig de små fabrikker og lære om, hvordan schweizerne gør det. Landsbyen ligger op mod en lille bakke, hvor du finder byens slot på toppen. Dette er et af de smukkeste og mest behagelige områder i de schweiziske alper.

 • Den hurtigste og nemmeste vej til Gruyères går forbi Montreux, og hele strækningen er omkring 121 kilometer. Lidt over 100 af disse går på motorvejen. Køretiden uden stop beregnes til ca. 1 time og 20 minutter.
Den alpine by Chamonix med sin afslappende atmosfære.

Chamonix og Mont Blanc – Dejligt hele året rundt

Den alpine by Chamonix ligger ved foden af Mont Blanc,det højeste bjerg i Europa vest for Kaukasus (Mont Blanc er 4808 meter høj). Der er mange norske skiturister her, der rejser om vinteren, men området og byen er også så rart om sommeren. Chamoix selv tilbyder mange gode spisemuligheder, hyggelige gader at slentre i, mange spændende butikker for dem, der ønsker at shoppe, og en afslappende atmosfære. Hvis du ønsker at gå ind i naturen, har du alle mulighederne. Medmindre du er en erfaren bjergbestiger, er det Aiguille du Midi, du ender på, hvis du vil se Mont Blanc tættere på. Her får du ved gondol i cirka 20 minutter, og derefter komme til at se Alperne fra en højde på 3777 meter over havets overflade.

 • Fra Genève er det omkring 82 kilometer til Chamonix, hvor det meste af strækningen løber på motorvejen. Køretiden er normalt 1 time. Bemærk, at langs ruten er der mange hyggelige landsbyer, hvor det kan være rart at tage en hvilepause.

Interlaken – Klemt inde mellem to søer

Interlaken er et populært rejsemål for folk, der ønsker at bestige de schweiziske bjerge, og tilbyder også gode bådture på de to søer byen ligger mellem. På søerne kan du leje robåde, motorbåde og sejlbåde, eller deltage i en rundtur i en af de dampskibe, der går der. Hvis du ønsker at gå til bjergene, kan du køre til forskellige udgangspunkter og parkeringspladser, tage tog eller bruge dine ben. Måske er den bedste bjergvandring, du kan vælge imellem, den næsten 120 år gamle jernbane, der går til Schynige Platte, højderyggen på Schwarzhorn-bjerget. Denne togtur, og toget, der tager dig op til Jungfraujoch på 3460 meter, giver dig en blændende udsigt både på turen og når du ankommer.

 • Der er flere veje, der tager dig fra Genève til Interlaken, og hvilke kørselsruter betaler, afhænger af, om du ønsker at køre direkte dertil eller ej. Den hurtigste rute går via Lausanne og Bern. Så kører du omkring 215 kilometer, og næsten alt på motorvejen. Den tid, det tager, er omkring 2 timer og 20 minutter.
Interlaken med bjerget Jungfraujoch i baggrunden.
Den charmerende franske lille by Annecy med sine kanaler.

Annecy – Frankrigs smukkeste by?

Annecy i Frankrig er en af de smukkeste og mest charmerende små byer i Europa. Det ligger lige syd for Genève, i den nordlige ende af søen, som har samme navn (Lac d’Annecy). Den gamle bydel Vieille Ville er domineret af et pænt restaureret slot, middelalderlige bygninger, små kanaler og smukke broer. I denne by er det dejligt at slentre rundt og se på bygninger, seværdigheder og parker, for ikke at nævne at tage måltider på de mange og gode restauranter.

 • Afstanden fra Genève til Annecy er kun 41 kilometer, hvoraf cirka 32 kilometer går på motorvejen. Du tager normalt 30 til 35 minutter på drevet.
Det er behageligt at køre i Genève, men i myldretiden kan der være lange køer i byens centrum.

Parkering og trafik med biludlejning

Generelt er det meget behageligt at køre i Schweiz. Det gælder også i Genève, hvis vi ser bort fra myldretiden, når folk skal til og fra arbejde. Så er der ofte lange køer i byen, og især i byens centrum. Bemærk venligst, at der er mange automatiske hastighedsmålere her, og du vil blive idømt en bøde, så snart du kun er 5 kilometer over hastighedsgrænsen.

At finde parkering på gaden i byens centrum er nogle gange ret svært. De fleste parkeringspladser får travlt tidligt om morgenen, og forbliver travlt indtil sent på aftenen. Brug i stedet de parkeringshuse, som du kan finde flere af i byens centrum, eller lade udlejningsbilen være på hotellets parkeringsplads. Genèves centrum er ikke så stort, og du kan nemt komme rundt til fods.

Geneve Lufthavn

Lufthavn

Lufthavnen i Genève kaldes Geneve Lufthavn, eller Aéroport International de Genève på fransk. Det er faktisk placeret i både Frankrig og Schweiz, hvilket betyder, at passagerer, der rejser til og fra Frankrig ikke behøver at gå gennem tolden, hvis de forlader terminalbygningen på den franske side.

Antallet af biludlejningsfirmaer, du kan vælge imellem, vil derfor også afhænge af, om du skal til Frankrig eller til Genève i Schweiz. Ved den franske afkørsel i lufthavnen finder du 6 internationale biludlejningsfirmaer, mens der på den schweiziske side finder du 8 virksomheder, herunder Hertz, Avis, Budget og Sixt.

 • Afstanden fra lufthavnen og ind i centrum af Genève er ikke mere end 4,5 kilometer, og drevet er færdig på 10 minutter.