Billeje Bern

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Schweiz
  4. chevron_right
  5. Billeje Bern

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Bern

Find den bedste pris på biludlejning i Bern ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Bern. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Bern guide

Billeje Bern
Biludlejning Bern

Bern er centralt beliggende i den vestlige del af Schweiz, og er landets hovedstad.Byen ligger mere end 500 meter over havets overflade, og floden Aare løber gennem byen. Bern har omkring 134.000 indbyggere (2011) – og er primært et vigtigt administrative og kommercielle centrum.

Bern blev grundlagt i 1191 – og var som sådan Zurich, “gratis national by” i 1200-tallet.Capital af det samlede føderation Bern Schweiz har været siden 1848. Når byen havde et par år tidligere havde sit eget universitet (1834).

Bern er en smuk by, præget af en række historiske bygninger i en blanding af fransk, tysk og schweizisk problematisk arkitekturtradition. En vigtig milepæl i bybilledet, og en af Bern vartegn,   er den store katedral Berner Münster, der blev påbegyndt i 1400-tallet.Det anses for den smukkeste barok kirke i Schweiz. Katedralen er en af ​​de ældste kvarterer i den gamle by.

En anden milepæl er tårnet “Zytglogge”, som blev bygget omkring 1200 i forbindelse med det daværende Vesterport. Det er også kendt for sin “figur game” og det astronomiske ur. Også to andre middelalderlige tårne ​​- Kafigturm og Holländerturm – er populære destinationer.

Andre historiske bygninger er den Store Parlamentet “Bundeshaus” fra 1902 og “Erlacherhof” – bygget i 1747 som en privat bolig. I dag er bygningen huse, blandt andet lokaliteter i byrådet. Byens mange broer over floden Aare skal også nævnes. Den ældste stadig eksisterer, er “Untertorbrucke” fra 1490 er.

Omkring Altstadt er en række historiske brønde – nogle af dem med motiver fra 1600-tallet. De er unikke – og har været en væsentlig medvirkende faktor til hele den gamle del af Bern er nu på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Ellers Bern mange interessante museer at byde på – herunder “Zentrum Paul Klee” (åbnet i 2005) og dedikeret til den verdensberømte modernistiske maler Paul Klee. Byen har også sin egen Einstein Museum. Albert Einstein boede i Bern, da han holdt sin berømte formel E = mc ² i 1905. Einstein Museum er en del af større Bern Historiske Museum.

En attraktion af en anden art er fundet lige syd for Bern, specielt i bjergene Gurten (864 m). Herfra er der en storslået udsigt over både Bern og ind i Jurabjergene og Alperne. På Gurten er begge hoteller, restauranter, observation tårn og legeplads for børn. Om vinteren er der også en bred vifte af ski tilbud her – og i juli hvert år den populære musikbegivenhed Gurtenfestival. Gurten er tilgængelig til fods eller med svævebane fra Gurtenbahn forstad Wabern.

Den nærmeste lufthavn er Bern-Belp Lufthavn, der ligger 6 km sydøst for centrum af Bern.