Billeje Zürich

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje Schweiz
 4. chevron_right
 5. Billeje Zürich

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Zürich

Sammenlign priser og finde billig biludlejning i Zürich fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Zürich gennem os.

Zürich guide

Bilutleie Zürich

Zürich Biludlejning

Zürich er centralt beliggende iSchweiz og er med sine omkring 390.000 indbyggere (2011) landets største by. Det er hovedstaden i kantonen Zürich, og ligger 410 meter over havets overflade – ved Zürich-søen og Limmat-floden. Zürich er også Schweiz’ største handels- og finanscenter – med hovedkontor for en række internationale virksomheder, banker og forsikringsselskaber. Byen er også et kulturelt centrum for den tysktalende del af Schweiz.

Zürich blev grundlagt af romerne, og de kaldte det Turicum. århundrede fik byen en position som en såkaldt “fri stat” – og den øgede sin indflydelse gennem hele middelalderen.

Attraktioner

Den gamle bydel (Altstadt) ligger på begge sider af Limmat-floden. Det har en umiskendelig middelalderlig stemning,med sine smalle, maleriske gader, intimegræstørv samt smukke broer og kirker. En af disse kirker er Grossmünster (bygget mellem 11. og 1200-tallet) og ligger på flodens højre bred. En anden er Fraumünster Kirken på venstre bred. Det blev bygget hundrede år senere og har blyindfattede ruder af den berømte Marc Chagall i vinduerne. En tredje kirke, der skal nævnes, er Wasserkirche fra slutningen af 1500-tallet. Den indeholder også et separat museum for reformatoren Ulrich Zwingli.

Zürich har mange smukke kirker. På billedet kan du se Fraumünster Kirken til venstre.

I det moderne Zürich finder vi kulturinstitutioner som opera, koncertsal og teater – samt Landesmuseum og Zürich Kunsthaus– som begge er bestemt et besøg værd. Det kan nævnes, at blandt kunstværkerne i Zürich Kunsthaus er der flere malerier af Edvard Munch.

Zürich er også en stor shoppingby – men helst for dem med gode råd, fordi priserne generelt er høje. Byens mest eksklusive shoppinggade er “Bahnhofstrasse”, hvor smykke- og tøjbutikkerne ligger tæt på.

Udforsk Zürich med biludlejning

En af de største fordele ved at have en udlejningsbil, når du besøger Zürich er, at du har en kort afstand til andre byer og steder i landet. Dette giver dig mulighed for at fange flere unikke oplevelser, end du ellers ville. Landet er ikke særlig stort, vejene er meget gode, og det er sikkert at køre her. I vores guide til Zürich har vi inkluderet nogle af de mest populære rides.

Tag toget til Jungfraujoch – Europas højeste togstation.

Jungfraujoch – Tag toget til toppen af Europa

En af de mest populære drev fra Zürich går til landsbyen Grindelwald. Landsbyen ligger ved foden af de tre bjergtoppe Jungfrau, Eiger og Mönch. Det bedste sted at se alle tre toppe fra er på plateauet og togstationen Kleine Scheidegg. For at komme dertil, tag en lille togtur op ad bjerget fra Grindelwald. Hvis det smukke panorama ikke er nok, kan du tage tog videre fra Kleine Scheidegg og videre til Jungfraujoch. Så kommer du til, hvad der er Europas højeste togstation og vilvære på 3454 meter over havets overflade. Det er højt nok, at du vil føle det på din ånde. Udsigten er uovertruffen. På toppen kan du få et godt måltid på en af flere restauranter og caféer, kan du besøge Sphinx Observatory og kigge i stjernekiggeren,og du kan besøge Ispaladset, hvor kunstnere laver skulpturer af bare is.

 • Fra Zürich til Grindelwald er det omkring 137 kilometer. Køreturen der vil tage omkring 1 time og 50 minutter.

Træbroen forbinder den gamle bydel overfor ZürichSee.

Rapperswil-Jona – Middelalderby ved Zürichseesøen

Rapperswil-Jona er et af de mest populære steder at rejse til blandt folk, der bor i Zürich. Afstanden er kort, og du kan komme her med båd, tog og bil. Byen betragtes som en af de smukkeste i Schweiz, dels på grund af de mange rosenhaver i byens centrum,for ikke at nævne den gamle bydel beliggende i udkanten af Zürichsee. De vigtigste seværdigheder omfatter Schloss Rapperswil, der ligger på en bakke bag byen, flere kirker og klostre, byens strandpromenade og træbroen,der forbinder den gamle bydel overfor Zürich-søen. Bemærk, at der er et par andre steder i Schweiz, der også kaldes Rapperswil, og du kan ende med at køre en lang omvej, hvis du vælger fejl, når du navigerer din vej.

 • Fra Zürich til Rapperswil-Jona, er det omkring 25 miles (40 kilometer), hvis du kører på den sydvestlige side af ZürichSee. Drevet vil derefter tage omkring 30 minutter.

Lucerne – Schweiz på sit bedste

Lucerne ligger for enden af Vierwaldstätter-søen og har floden Reuss, der løber gennem byens centrum. Forbindelsen til havet og floden markerer den smukke by, og Lucerne er især kendt for sine mange broer. Den mest berømte af disse er Kapellbrücke, en træbro, der menes at være bygget i år 1365. Blandt flere unikke træk er kapellbrücke bygget med lofter, og inde i det er dekoreret med vægmalerier fra 1600-tallet. Udover byens berømte træbroer er der en række andre seværdigheder i Lucerne, der er spændende at se. Den gamle bydel omfatter et storslået rådhus fra begyndelsen af 1600-tallet,vagttårne bygget i 1300-tallet, flere smukke springvand og pladser med smukke kirkebygninger.

 • Den hurtigste vej til Lucerne kører via A4 og A14. Afstanden er derefter omkring 52 kilometer, med en køretid på omkring 35 til 40 minutter.

Lucerne er især kendt for sine mange broer,

På toppen af bjerget er der både et hotel og flere spisesteder.

Pilatus – Besøg spidsen af dragen bjerg

Pilatus er en af de mest berømte bjerge i Schweiz. Det er også bjerget, der er mest mytisk. Her vil der angiveligt være drager, hvis man skal tro på de legender, som beboerne i området gerne fortæller om. Bjerget har flere toppe, hvor Tomlishorn er det højeste (2128 meter over havets overflade). Du kan nå Tomlishorn, hvis du vil, med enten gondol fra landsbyen Kriens, lige syd for Lucerne. Gondolen stopper på en imponerende platform med udsigt i alle retninger. Du kan også komme dertil med svævebane fra Alpnachstad, som ligger overfor bjerget, set fra Kriens. På toppen finder du et hotel, hvis du vil overnatte, og flere spisesteder, hvis du bliver sulten af den friske bjergluft.

 • Fra Zürich til Kriens, landsbyen ved foden af Pilatus, er det 54 kilometer. I tilfælde af normal trafik på vejene tager køreturen ca. 40 til 45 minutter.

Bern er hovedstaden i Schweiz, hvor så mange som en tredjedel af indbyggerne er udenlandske statsborgere.

Bern – Hovedstaden i Schweiz

Der er mange, der tager fejl og antager, at Zürich er den schweiziske hovedstad, men denne titel faktisk tilhører Bern. Byen har ikke mere end omkring 135 000 indbyggere, hvoraf en tredjedel er statsborgere i andre lande. De fleste af disse er tilknyttet ambassader, internationale virksomheder, universitetet og forskellige institutioner beliggende i Bern. Mens byen er meget kosmopolitisk og livlig, er den også gammel og ærværdig. Hele den gamle bydel i Bern er på UNESCOs verdensarvslisteog betragtes som blandt de smukkeste i Europa. Det er inde i den gamle bydel finder du de vigtigste seværdigheder, og også den mest behagelige atmosfære.

 • Den hurtigste og korteste rute mellem Zürich og Bern er, hvis du kører via Baden og Aarau. Afstanden er derefter 121 kilometer, med en køretid på omkring 1 time og 20 minutter.

I centrum af Zürich er gaderne godt afmærkede.

Parkering og trafik med biludlejning

I Zürich er det kun tilladt at parkere på afmærkede steder i gaderne. Her er det ikke altid let at finde plads, og mange steder er der en kort tidsbegrænsning på, hvor længe bilen kan stå. Mellem 08:00 og 21:00 de fleste parkeringspladser er underlagt et tillægsgebyr. Du betaler på automater, der er på fortovene, og kvitteringen skal efterlades synlige i forruden af bilen. Den bedste løsning er som regel at sætte bilen ned på en af de 10 parkeringshuse i byens centrum. Kig efter skiltene i gaderne, der viser, hvor mange ledige pladser parkeringspladsen har, og angiv også indgangens retning.

I centrum af Zürich må du forvente, at der er en masse trafik, især når folk går til og fra arbejde. Gaderne er godt afmærket,og det er ikke svært at navigere i byen, men det kan tage meget tid at komme imellem med udlejningsbilen. Vær opmærksom på de mange sporvognsspor,og vær opmærksom på fodgængere.

Uden for Zürich, og i resten af Schweiz, er der meget gode veje at køre på. Dette er også blandt de sikreste lande i verden til at køre bil i. Men der er ofte køer i Schweiz, også på motorvejene. Det skyldes primært, at landet er lille i geografisk omfang, og samtidig er der mange biler på vejene der. Kørsel i Alperne er også noget udfordrende på grund af de store højdeforskelle, og fordi mange af vejene er snoede.

Lufthavn

Zürich Lufthavn hedder Flughafen Zürich i tysk-schweizisk og ligger lige nord for byens centrum. Det er meget moderne, og konstant vinder priser i verdens bedste lufthavne. Her kan du flyve direkte fra hele Europa, og fra en række byer i USA, Canada,Mellemøsten, Emiraterne,Asien og Afrika. I alt bruger omkring 31 millioner passagerer om året Zürich Lufthavn.

De virksomheder, der tilbyder biludlejning i Zürich Lufthavn er samlet i et separat center lige ved siden af parkeringspladsen mærket P3. Fra i dag, kan du leje en bil fra National, Hertz, Budget, Sparsommelighed, Dollar, Avis, Europcar, Enterprise og Sixt i Zürich lufthavn.

 • Fra Zürich Lufthavn til byens centrum er det kun 9,6 kilometer. Drevet vil tage dig omkring 10 minutter.
Menu