Billeje Zürich Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Zürich Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Zürich Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Zürich Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Zürich Lufthavn guide

Billeje Zürich Lufthavn
Biludlejning Zürich Lufthavn

Zurich Airport (ZRH), også kaldet “Flughafen Kloten”, som ligger i landsbyen Kloten – omkring 12 miles nord for Zürich center.Dette er Schweiz ‘største lufthavn – og også base for Swiss International Air Lines og Lufthansa.Lufthavnen betjener over 20 millioner passagerer årligt.

Zurich Airport blev etableret i 1921 og er siden blevet udvidet flere gange – senest i 2003. Derefter en ny terminalbygning, og det blev skabt en automatisk togforbindelse mellem den nye og den gamle terminal.

Mange internationale luftfartsselskaber er ansvarlig for en række af faste route-tjenester til de destinationer i store dele af verden.

Der er et stort udvalg af caféer, restauranter og butikker i Zürich Lufthavn. Da Schweiz ikke er medlem af EU, toldfri tilbud til alle udenlandske passagerer usædvanligt store.

Af offentlige faciliteter under andre omstændigheder, der er nævnt den store konferencecenter. Der er en række af udlejnings kontorer og mødelokaler med plads til op til 120 personer i. Centret tilbyder kursus fax, telefon og internet.

For at komme fra Zürich lufthavn til Zürich centrum, har du mange muligheder. Der er tog fra en station til en af ​​de terminalbygningerne – ikke kun til Zürich, men også Bern, Basel og Lucerne / Luzern. Også bus service er meget god (og omfatter også natbusser). Ellers kan man selvfølgelig bruge taxa.

Hvis du ønsker at leje en bil i Zürich, den berømte og internationale udlejningsfirmaerne Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt kontorer i lufthavnen.

Der er en række hoteller i og nær Zürich Lufthavn. Den nærmeste er Hilton Zurich Airport og Novotel Zurich Airport Messe. Mange af de hoteller, der er lidt længere væk, tilbyder en gratis shuttle bus fra lufthavnen.