Billeje Schweiz

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Schweiz

Find den bedste pris på biludlejning i Schweiz ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Schweiz. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Schweiz guide

Billeje Schweiz
Biludlejning Schweiz

Schweiz ligger i Centraleuropa, og har 7600 tusind indbyggere (2010). Schweiz er en indlandsstat og indrammet Tyskland i nord, Frankrig mod vest, mod Italien i syd og mod Østrig og Liechtenstein mod øst.

Schweiz er et bjergrigt land og Alperne bjergkæde dominerer to tredjedele af det samlede areal – primært i syd og sydøst. Det højeste bjerg i Schweiz, Dom, måling 4545 m Landet er kendt for sin typiske alpine landsby – som er populære skisportssteder.

Schweiz er et multikulturelt samfund, og landets officielle sprog er tysk, fransk og italiensk. Klima-wise er en kontinental type vejr i de nordlige dele af landet, og en mere polær klima i de højeste dele af Alperne. Den sydlige del af landet har et middelhavsklima, der dominerer.

Som du ved, Schweiz er et af verdens rigeste lande, og turisme er den vigtigste indtægtskilde. På grund af sin centrale beliggenhed i Europa og sit smukke landskab, er Schweiz et populært rejsemål hele året rundt.

På trods af at Bern er hovedstaden i Schweiz, Zürich der er landets største by og vigtigste kulturelle centrum.Zürich (372 tusind indbyggere) ligger nord for landet, som er hjemsted for en sådan Nationalmuseet, operahuset og de internationale finansielle banker. Lidt off Zürich er den berømte skisportssteder i St. Moritz og Davis.

Hovedstaden Bern har 131.000 indbyggere (2010), og er den 4. største by efter Zürich, Geneve og Basel. Bern har bevaret sin middelalderlige struktur, og byens historiske centrum er et UNESCO World Heritage Site.

Den vigtigste lufthavn i Schweiz er Zürich Lufthavn, og landets næststørste lufthavn ligger Geneva International Airport.

Destinasjoner