Billeje Basel Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Basel Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Basel Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Basel Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Basel Lufthavn guide

Billeje Basel Lufthavn

Biludlejning Basel Lufthavn

Basel-Mulhouse-Freiburg Lufthavn (BSL / MLH / EAP) er en international lufthavn, der betjener tre byer i tre lande: Basel ( Schweiz ), Mulhouse ( Frankrig ) og Freiburg ( Tyskland ).Geografisk det er placeret i Frankrig, specielt i Saint-Louis – tæt på den schweiziske og tyske grænse. Den har en særlig status som et såkaldt “Euro-Airport”. Lufthavnen betjener omkring 4,5 millioner passagerer årligt.

Basel Lufthavn har en fransk del (som gælder for Schengen-området) og en schweizisk del. Inden ombordstigning i flyet skal bestå en “international” zone.

Der er ingen tog til lufthavnen, men flere buslinjer kan bruges både til Basel, Mulhouse og Freiburg. Desuden taxi levere godt. Hvis du ønsker at leje en bil i lufthavnen, er der muligheder på både den schweiziske og den franske del af lufthavnen. International udlejningsbureauer som Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt er repræsenteret i begge steder.

Der er ingen hoteller i lufthavnen. De nærmeste hoteller ligger på den franske side, “Captain Hôtel” og “Formule 1 Mulhouse Basel”. På den schweiziske side,. Det nærmeste hotel til Basel

Lufthavnen har et beskedent udvalg af restauranter og barer. På øverste etage er der en restaurant (“Au 5ème”) med en a la carte afdeling, og en selv-division. Der er også nogle snackbarer og cafeer. I den internationale del af lufthavnen er toldfrie butikker.

Menu