Billeje Basel

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Schweiz
  4. chevron_right
  5. Billeje Basel

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Basel

Find den bedste pris på biludlejning i Basel ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Basel. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Basel guide

Billeje Basel

Biludlejning Basel

Basel ligger i det nordvestlige Schweiz, nær grænsen til Tyskland og Frankrig, og er hovedstad i halvkantonen Basel-Stadt.Rhinen løber gennem byen. Hjem til lige under 170.000 mennesker i Basel (2011). Byen er en del af en byregion der omfatter forstæderne i Frankrig og Tyskland – samt en af ​​Europas vigtigste trafikknudepunkter. Basel er Schweiz indre nationens eneste port (terminal station for skibstrafik på Rhinen).

Basel er en af ​​de vigtigste finansielle og industrielle byer i Schweiz – ud over at det er en gammel universitetsby. Landets ældste universitet blev grundlagt her i 1460. Basel er en gammel by, sandsynligvis bygget af romerne i 400’erne e.Kr.Kr. I middelalderen var byen et religiøst center, og efter reformationen i 1500-tallet steg byens religiøse betydning.

Basel Rhinen deler sig i to hovedafsnit. South Bank er den største distrikt – Gross Basel syd for floden, mens Klein Basel ligger på nordkysten. Det er i Klein Basel finder du havneområdet, hvor der vil også messer regelmæssigt. Gross Basel omfatter byens centrale forretningskvarter.

De fleste af de seværdigheder er i Gross Basel, herunder den imponerende femskipede domkirke fra 1000-, det gamle rådhus fra det tidlige 1500-tallet, og den smukke gate “Splendor” fra 1370.

Basel en række interessante museer at byde på. Disse omfatter Basel Historisk Museum, flere kunstmuseer, den farmaceutiske historisk museum på universitetet – samt den særlige “Puppenhausmuseum”, som er et museum for dukker.

Ellers både den zoologiske og botaniske haver populær destination. Basel er også kendt som karnevalsby.   Hvert år – seks uger før påske – organiserede karneval festlighederne “Basler Fasnacht”.

Den internationale lufthavn Basel-Mulhouse-Freiburg Lufthavn ligger i Saint-Louis, på den franske side af grænsen, 13 km nordvest for centrum af Basel.

Menu