Billeje Tyskland

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Tyskland

Sammenlign priser og find billig biludlejning i Tyskland fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Tyskland gennem os.

Tyskland guide

Bilutleie Tyskland
Biludlejning Tyskland

Tyskland ligger i Centraleuropa og har 81,7 millioner indbyggere (2011). Det er Danmark Frankrigden tredje rate i 2016 Film af samme Luxembourg Belgia navn og Polen i 2017 Parlamentsvalget. Ostrig Tyskland har kystlinje mod nord mod Nordsøen og Østersøen.

Tyskland udgør sammen med USA og Japan de tre største industrilande i verden.

Berlin er hovedstaden i Tyskland, og landets største by med 3,4 millioner indbyggere. Berlin ligger i den østlige del af Tyskland og er landets vigtigste center for europæisk politik, kultur og videnskab. Byen er også et vigtigt transportknudepunkt. Berlin er et populært turistmål og har historiske attraktioner, opera, teatre, museer, moderne arkitektur og kunstgallerier. Desuden er hovedstaden berømt for sine festivaler. Berlin modtager 9 millioner besøgende årligt.

Andre større byer i Tyskland er Hamburg, München, Köln, Frankfurt og Stuttgart.

Frankfurt International Airport er Tysklands største lufthavn. Den nye Berlin Brandenburg Internationale Lufthavn er også en af landets travleste. Lufthavnen er en udvidelse af Berlin Schönefeld Lufthavn.

Köln er en af de større byer i Tyskland, der er et besøg værd.

Kørsel i Tyskland

Tyskland er blandt de nemmeste og sikreste lande i Europa at køre i. Der er gode motorveje overalt– selv landevejen er af høj standard. Der kan lejlighedsvis være køer selv på motorvejene, men som regel fordi vejarbejde finder sted. Det er også ganske nemt at komme dertil i bil i de tyske byer. Skiltningen er god, de fleste bilister holder sig til færdselsreglerne, og trafikken er ikke særlig intens eller aggressiv.

I Tyskland er det ikke tilladt at overhale en skolebus, der nærmer sig eller står ved et stoppeland.

Færdselsregler i Tyskland

 • I Tyskland kører du i højre side af vejen.
 • Kørselslamper er obligatoriske på bilen 24 timer i døgnet.
 • Al brug af mobiltelefon er forbudt, når motoren kører, undtagen håndfri.
 • Det er obligatorisk med sikkerhedssele til chauffør og passagerer.
 • Børn under 12 år eller 150 cm bør altid bruge godkendt barnefastholdelsesanordningsudstyr, der er egnet til barnets højde og vægt.
 • Børn skal sidde på bagsædet af bilen.
 • Børn under 3 år kan placeres på forsædet, forudsat at de sidder i en godkendt og tilpasset højstol, og så længe de vender mod kørselsretningen (vender bagud i bilen, og hvis sædet ikke har aktiveret airbaggen.
 • I Tyskland er det ikke tilladt at overhale en skolebus, der nærmer sig eller står ved et stoppeland.
Hastighedsgrænsen på 130 kilometer i timen på motorveje er såkaldt anbefalet i Tyskland.

Hastighedsgrænser i Tyskland

Husk, at hastighedsgrænserne i boligområder kan indstilles til 30 kilometer/ t. Hvis andet ikke er angivet, gælder følgende grænser:

 • Byer: 50 kilometer/t
 • Landeveje: 100 km/t
 • Motorveje: 130 kilometer/t*

* Hastighedsgrænsen på 130 kilometer i timen på motorveje er såkaldt anbefalet i Tyskland. Medmindre andre hastighedsgrænser bestemmes (og vises med tegn), vil du ikke få en bøde for at køre over grænsen. Du kan dog blive holdt økonomisk ansvarlig for eventuelle ulykker, du forårsager, hvis du kører hurtigere end den anbefalede grænse. Bemærk også, at de regionale myndigheder kan fastsætte lavere grænser, som gælder på ca. 30 % af de tyske motorveje.

Alkohol grænse i Tyskland

I Tyskland er kørsel ikke tilladt, hvis alkoholindholdet i blodet overstiger 0,5 lt. (0,5 g/l).

For bilister under 21 år og førere, der har haft kørekort i mindre end to år, er der nultolerance for kørsel med alkohol i blodet, altså 0,00,00.

Anbefalet biludlejning

De gode motorveje og landeveje gør Tyskland til et af de mest komfortable lande at udforske med biludlejning. Der er også store variationer i, hvad du kan opleve i de forskellige regioner. Her er nogle forslag til populære og velkendte kørselsruter i Tyskland.

De tyske Alper

Hvis du er i München-området og har en udlejningsbil til din rådighed, overveje en køretur til den del af Alperne beliggende i Tyskland. Denne del af Alperne betragtes som et af de smukkeste områder i Europa. Her er der et rigt dyreliv, bjergtoppe dækket af gletschere,frugtbare dale med floder og søer, og mange dejlige små byer og landsbyer. Måske den mest berømte by er Berchtesgaden, dels fordi den ligger lige under bjerget, hvor Kehlsteinhaus (Ørneredet) ligger. Andre byer at overveje at besøge omfatter de berømte skidestinationer garmisch-partenkirchen og Reit Im Winkel, Rottach-Egern beliggende ved Lake Tegernsee,og landsbyer som Kochel og Walchensee. Der er også flere smukke slotte og paladser i de tyske alper, herunder Schloss Neuschwanstein, Schloss Hohenschwangau og Schloss Linderhof.

Alperne i Tyskland har et rigt dyreliv, bjergtoppe dækket af gletschere, frugtbare dale med floder og søer.
I Potsdam havde de tidligere konger i Preussen deres hovedkvarter.

Berlin til Leipzig og Dresden

Berlin er et fremragende udgangspunkt for ture til meget forskellige steder. En af de mest populære ruter går til Leipzig via Potsdam. Selv hvis du ikke har kørt langt, når du kommer til Potsdam, børdu stoppe her. Her finder du mange storslåede paladser og slotte i byen. Den mest berømte er Sanssouci, et UNESCO-verdensarvssted. På vej derfra til Leipzig passerer du flere smukke skove, slotte og små byer. Leipzig selv er et længere ophold værd, dels på grund af den unikke blanding af arkitektur, som du finder i byens centrum. Hvis du skal tilbage til Berlin bagefter, kan du overveje en tur til Dresden på vejen. Byens smukke historiske centrum ,og som blev bombet under Anden Verdenskrig, er næsten fuldstændig restaureret.

Deutsche Weinstraße

Den tyske vinrute er en af landets ældste ruter, der blev etableret som en turistattraktion så tidligt som i 1935. Starten på den ca. 90 km lange rute ligger i en lille landsby kaldet Schweigen-Rechtenbach,som ligger tæt på grænsen til Frankrig (lige nord for Strasbourg). Derfra går vinruten nordpå i dalen, hvor Rhinen løber, forbi en række smukke byer og små byer, før den ender i Bockenheim an der Weinstraße. Hvis du ønsker at holde sig strengt til vinruten, skal du blot følge de gule skilte med druer på. Mange af vinmarkerne er åbne for besøgende, der ønsker at deltage i vinsmagninger og kurser,og nogle har deres egne indkvarteringslokaler. Den tyske vinrute er bedst at køre i månederne mellem marts og oktober. Så er der ofte forskellige festivaler der, og vin er temaet for de fleste mennesker.

Den tyske vinrute er en af landets ældste ruter, der blev etableret som en turistattraktion så tidligt som i 1935.
Et af højdepunkterne på turen er Bremen, med den idylliske gamle bydel i byens centrum.

Den tyske nordkyst

Hvis du er i det nordlige Tyskland på ferie og har en udlejningsbil, overveje en køretur mellem de nordligste byer og langs kysten mod Polen. Et af højdepunkterne her er Bremen,hvor den idylliske gamle bydel i byens centrum er det store drawcard. Fra Bremen kan du stoppe ved Bremerhaven og se kontrasten mellem det moderne havnekompleks og den gamle fiskerby, der stadig er intakt. Så har du en kort afstand til Hamburg, en af Tysklands mest spændende større byer, og som har oplevet et kraftigt opsving i de seneste år. Efter et besøg i disse to større byer, er det dejligt at hovedet for Lübeck og derefter til kysten. Besøg for eksempel den smukke Hansa by Stralsund,og derefter øen Rügen, som ligger lige udenfor. På Rügen finder du nogle af de smukkeste sandstrande i Europa og flere maleriske badebyer med top spa-hoteller,strandpromenader og en afslappende atmosfære. Langs en af strandene kan du se det mærkelige feriekompleks Prora, som nazisterne byggede i 1939.

Den romantiske by Rothenburg ob der Tauber på Romantische Straße.

Romantische Straße

Den såkaldte romantiske rute i Tyskland starter i Würzburg lige nordvest for Nürnberg. Derfra kører du ca. 350 kilometer sydpå til en smuk lille by kaldet Füssen, lige ved foden af de bayerske alper. Navnet på ruten kommer fra det faktum, at det stopper ved en række smukke og romantiske små byer. De bedste eksempler er Rothenburg ob der Tauber og Dinkelsbühl. Begge er berømte for deres velbevarede middelalderlige arkitektur,brostensbelagte gader, smukke kirker og rådhuse og intim atmosfære. Hvis du kører romantische Straße, finder du også nogle af de smukkeste slotte i regionen, herunder Schloss Weikersheim og den berømte Schloss Neuschwanstein, blot et par kilometer fra Füssen.

Virksomheder, du kan leje en bil fra i Tyskland

Det er de velkendte og store internationale virksomheder, der dominerer markedet for udlejningsbiler i Tyskland. Virksomheder som Avis, Sixt, Europcar, Budget, Hertz, National, Enterprise og Sparsommelighed kan findes overalt i de større byer, i lufthavnene, og andre steder frekventeres af mange turister. I nogle af de største byer er der lokale operatører, der gør biludlejning, men disse er mindre kendte. Blandt de nationale virksomheder, der er godt repræsenteret mange steder, er Buchbinder den største.

7 ofte stillede spørgsmål om biludlejning i Tyskland

Hvor gammel skal jeg være for at få en udlejningsbil i Tyskland?

I Tyskland kræver de fleste biludlejningschauffører, at chaufføren er mindst 21 år gammel. Føreren skal også have haft kørekort i mindst et år. Reglerne gælder også for ekstra chauffører. Der er et gebyr for alle under 25 år. Unge bilister kan normalt ikke få biludlejning i alle kategorier. For eksempel skal du normalt være over 25 år og har haft et kørekort i 2 år for at leje en bil i en af de luksuskategorier.

Kan jeg betale for min udlejningsbil med et betalingskort?

Der er nogle virksomheder i Tyskland, der giver dig mulighed for at betale for den faktiske leje med betalingskort, men de fleste kræver et kreditkort. Under alle omstændigheder skal du have et kreditkort, da depositum kun kan tages derfra. Kreditkortet skal være i samme navn som den person, der lejer bilen, og det skal være gyldigt i mindst 6 måneder i forvejen.

Hvor stort er depositum biludlejningsfirmaet tager?

Depositummet behøver ikke at være så stort. Den er beregnet til at dække det beløb, du skal betale for eventuelle skader på bilen, enhver mangel på brændstof, når du returnerer den, og eventuelle bøder, du ikke har betalt, men registreret på bilen. Hvis du har fradragsberettiget forsikring, vil denne del blive fratrukket depositummet. Bemærk venligst, at indbetalinger kun kan tages fra et gyldigt kreditkort i samme navn som lejeren.

Hvilken type bil skal jeg leje i Tyskland?

Hvis du planlægger lange etaper på tyske motorveje, bør du overveje at leje en komfortabel bil med nok motorkraft. Hvis du lejer en bil i de mindste kategorier, kan rides få trættende. Hvis du skal til den tyske del af Alperne syd for München, kan en firehjulstræk bil være fint om vinteren. Uanset hvad, sikkerhed, komfort og nok plads bør være de prioriteter, når du vælger en bil.

Har jeg brug for GPS-navigation i min bil, når jeg kører i Tyskland?

Selv om tyske veje er meget gode, klare og godt afmærket, er der altid en fordel ved navigation i bilen. Køreoplevelsen bliver bedre og sikrere. Det er også en stor fordel at have navigation i store byer, hvor du ikke er lokalt kendt, hvilket gælder, uanset hvor du er i verden.

Er det almindeligt for bompengekabiner i Tyskland?

I Tyskland behøver du ikke at betale vejafgifter for at køre på motorvejene, så længe køretøjet vejer mindre end 7,5 tons. De eneste strækninger, der kan oplades for personbiler, er den tunnel, der løber mellem Warnow og Rostock, og tunnelen mellem Lübeck og Travemünde.

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg er involveret i en bilulykke i Tyskland?

Alarmnummeret i Tyskland for ambulance, brandvæsen og politi er 112. Du bør kun ringe til dette, hvis du har været involveret i en ulykke, hvor der er personskade, i tilfælde af brand, eller i andre alvorlige tilfælde og nødsituationer. Du bør derefter ringe til biludlejningsfirmaet og / eller forsikringsselskab, du bruger.

Andet nummer:

 • Vejhjælp – (+49) (18 02) 22 22 22 22

Destinationer