Billeje Stuttgart

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Stuttgart

Find den bedste pris på biludlejning i Stuttgart ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Stuttgart. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Stuttgart guide

Billeje Stuttgart
Biludlejning Stuttgart

Stuttgart ligger i det sydvestlige Tyskland og hovedstad i delstaten Baden-Württemberg.Byen ligger smukt i en sidedal til Neckartal. Stuttgart har en vigtig funktion som syd-tyske industrielle og kommercielle centrum, samt en regional kommunikationscentral.

Stuttgart har omkring 600.000 indbyggere (2010), og er en stor utdanningsby – herunder to universiteter, kunstakademier og et College of Music og teater kunst.

Stuttgart blev grundlagt ca. 1250 – og var i flere århundreder by bopæl af greverne og hertugerne af Württemberg – og fra 1806 indtil den tyske genforening i 1860’erne, byen var hovedstad i kongeriget Württemberg.

Også Stuttgart var – ligesom de fleste andre store byer i Tyskland – stærkt ramponeret under 2 Verdenskrig. Nogle historiske bygninger undgik skader – herunder Stiftskirche fra 1321 og Altes Schloss fra 1500-tallet. Sidstnævnte er nu hjemsted for en arkæologisk og historisk museum.

Flere storslåede slot nær Stuttgart er bevaret. Dette indbefatter Schloss Rosenstein, hvor der i dag er en naturlig videnskab museum og Neues Schloss.

I centrum er der flere moderne bygninger, der skiller sig ud – først og fremmest Neues Rathaus fra 1950 og Carl-Zeiss-planetariet i 1970’erne.

Stuttgart ellers har en række museer og kulturelle institutioner til at fremvise. Det vigtigste af disse er den enorme State Theatre og Concert Hall Liederhalle.

En anden populær turistattraktion i Stuttgart erfaringer center Sl-center (som omfatter hoteller, tema restauranter, teater, biograf, casino, spa-bad og shopping muligheder). Centret har tre millioner besøgende årligt.

Også den zoologiske-botaniske have Wilhelmina, er en stor turistattraktion i Stuttgart. Dette er den største af sin art i Europa – herunder 9.000 forskellige dyr, akvarium med krokodille hall og en enorm samling af orkideer.

Ellers Bad Cannstatt – med alle deres spas – godt et besøg værd.

Den nærmeste lufthavn er Stuttgart Airport, der ligger 13 km sydvest for centrum.