Billeje Berlin

 1. Forside
 2. chevron_right
 3. Billeje Tyskland
 4. chevron_right
 5. Billeje Berlin

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Berlin

Sammenlign priser og find billig biludlejning i Berlin fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Berlin gennem os.

Berlin-guide

Bilutleie Berlin
Berlin Biludlejning

Berlin ligger i det nordøstlige Tyskland,ved floden Spree, og er landets hovedstad. Selve byen har 3,5 millioner indbyggere (2010), mens hovedstadsområdet har en befolkning på 4,5 millioner.

Berlin er landets vigtigste centrum for europæisk politik, kultur og videnskab – og er også et transportknudepunkt. Byen har en rig historie, og blev berømt opdelt i to (Østberlin og Vestberlin) fra 2. Verdenskrig og indtil 1989 – da Berlinmuren faldt. Denne opdeling stadig kendetegner bybilledet.

Berlin har flere universiteter, paladser, museer, teatre, operahuse og gallerier, og byen er et populært turistmål. Berlin er også kendt for sit livlige og varierede natteliv med pubber, barer og natklubber.

Attraktioner

Byens mest berømte vartegn er“Brandenburger Tor” fra1791, som er den eneste tilbageværende byport i “gamle Berlin”.

Blandt andre populære turistattraktioner kan nævnes: Berliner Dom – katedral fra 1905, Operahuset “Staatsoper Berlin” fra 1749, “Rotes Rathhaus” – “Røde Rådhus” fra 1869, Marienkirche – gotisk kirke fra 1200-tallet samt Nikolai-kirken fra 1230.

På en kunstig ø i floden Spree ligger Berlins ældste og mest berømte museumskompleks. Området hedder “Museum Island” (Museumsøen) og er verdens største museumskompleks. Her finder du bl.a. Altes Museum – med sin antikke samling, Neues Museum – med egyptiske og forhistoriske samlinger, Pergamon Museum – med udstillinger af antik monumental arkitektur samt orientalsk og muslimsk kunst, Alte Nationalgalerie – med malerier og skulpturer fra 1800-tallet samt Bode Museum – med skulpturer og bykunst.

Museum Island er på UNESCOs verdensarvsliste. Berlin har også en zoologisk have og en botanisk have samt et akvarium.

Museum Island er på UNESCOs verdensarvsliste.

Udforsk Berlin med biludlejning

Selvom Berlin har meget at byde på med hensyn til seværdigheder, natteliv, oplevelser og alt det, anbefales det helt sikkert, at du også udforske regionen, hvis du har tid. Med en udlejningsbil kan du komme der hurtigt og rimeligt uden at stole på tog- eller bustider. Inden for en forholdsvis kort radius finder du mange spændende byer og landsbyer, og også mange badebyer, der er gode at stoppe ved, når vejret er varmt. Her er nogle forslag.

Charlottenburg Palace er bygget i rokoko stil i slutningen af 1600-tallet.

Schloss Charlottenburg – Berlins hovedattraktion

Slottet i Charlottenburg er det største og ældste, der stadig findes i Berlin-området. Det blev bygget i rokoko stil i slutningen af 1600-tallet, men er blevet udvidet flere gange siden. Både slottet og den tilhørende have er blandt de smukkeste i Europa. Haven er tegnet af den samme arkitekt, der designede haven af slottet Versailles. Du kan besøge Charlottenburg hele året rundt, og en stor del af slottet og dets omgivelser er åbne for offentligheden.

 • Charlottenburg ligger i udkanten af byens centrum. Hvor du kommer fra, vil have stor betydning for den tid, det tager at komme dertil (Berlin er en meget stor by, også i et omfang). Afstanden fra Mitte, det vil sige centrum, er omkring 8 kilometer. Det tager ca. 20 minutter at køre til det smukke slot fra Alexanderplatz.
Badebyen Wannsee er et populært rejsemål.

Wannsee – Badeby for historie-interesserede

Wannsee er en lille kommune beliggende ganske tæt på Berlin, og som er både berømt og berygtet. Stedet har en trist plads i moderne verdenshistorie, som det var her nazisterne lagde deres planer for udryddelsen af Jøde under Anden Verdenskrig. Navnet Wannsee er fra de to søer, der ligger her. Her rejser berlinerne for atsvømme, tage på vandreture i de dejlige parker og skove og nyde de mange restauranter og caféer. Der er flere interessante bygninger, monumenter og andre seværdigheder her, og især anbefales det at stoppe ved Wannsee Villa,huset, hvor Wannsee konferencen fandt sted, og som nu er et museum og uddannelsescenter.

 • Fra Mitte i Berlin er det omkring 25 kilometer til Wannsee. Den første kilometer går derefter på motorvejen, mens de sidste omkring 15 kilometer går på en landevej. Turen tager ca. 40 minutter, hvis du kører fra højre i centrum.
Potsdam – Tysklands svar på Versailles.

Potsdam – Versailles i Tyskland

Det er næsten en skam at besøge Berlin uden at stoppe ved Potsdam i samme lussing. Den lille og smukke by er ikke langt væk og tilbyder oplevelser, du ikke finder andre steder i regionen. Potsdam kaldes ofte Tysklands Versailles, både på grund af sin arkitektur– og fordi det var her, gik adegierne til at lokke. Langt de fleste er smukke og gamle, med en rig historie, ogsåfra nyere tid. Her finder du blandt andet den berømte spionbro, Glienicker Brücke, hvor øst og vest udvekslede agenter under den kolde krig (se filmen “Spiesbroen” med Tom Hanks). Byens største attraktion er dog Schloss Sanssouci, en af mange bygninger i Potsdam, der er på UNESCOs verdensarvsliste.

 • Fra det centrale Berlin er det omkring 33 kilometer til Potsdam, hvor du kører på motorvejen omkring en tredjedel af vejen. Den korteste rute tager dig forbi Wannsee, blandt andre. Du bør beregne ca. 50 minutters køretid med biludlejning.

Sachsenhausen og Oranienburg – Middelalderby og koncentrationslejr

Oranienburg er en lille og smuk middelalderby lige nord for Berlin. I byens historiske centrum finder du mange seværdigheder, herunder et stort slot og en masse dejlig arkitektur. Men det er byens forbindelse til Sachsenhausen koncentrationslejr, der i øjeblikket sætter Oranienburg på landkortet. Sachsenhausen er et af de distrikter, der ligger i udkanten af Oranienburg, hvor nazisterne primært fængslede og dræbte politiske fanger. I dag er der 12 forskellige udstillinger og museer her, der dokumenterer historie, og som er åbne hele året rundt, undtagen om mandagen.

 • Fra Berlin Mitte er det omkring 35 kilometer til Oranienburg. Det meste af strækningen kører på motorvejen, og du bruger normalt omkring 40 minutter på kørslen.
Oranienburg – den lille smukke middelalderby.
Tag en bådtur på en af de mange kanaler og floder i Spreewald.

Spreewald – Når du har brug for en dag eller to i den grønne

Spreewald er navnet på det fredede og vandrige naturområde, der ligger syd for Berlin. Her fandt det sidste store slag mellem tyskerne og de sovjetiske styrker sted under 2. I dag er dette et perfekt område at udforske for dem, der kan lide fred, ro og smuk natur. I området finder du mange historiske bygninger, museer, slotte og andre seværdigheder, godt med muligheder for en lille bådtur på en af de mange kanaler og floder,hyggelige hoteller, restauranter og caféer og farverige festivaler næsten hele året rundt. Flere af hotellerne har førsteklasses kurbade medvarmt kildebad.

 • Fra Berlin til Lübbenau, den største landsby i spreewald, er det omkring 90 kilometer. Du kører samt hele strækningen af motorvejen, og kan beregne en tid på omkring 1 time og 10 minutter hver vej.
Hastighedsgrænsen i byens centrum er normalt 50 kilometer i timen.

Parkering og trafik med biludlejning

I Tyskland er det generelt svært at finde gratis parkeringspladser i byerne. Samtidig er de fleste ting i pleje, og i Berlin er der mere end nok offentlige parkeringspladser og parkeringshuse, der er godt markeret, både med skilte og i navigationssystemer. Det er også almindeligt for hoteller og de mest besøgte seværdigheder at have masser af parkeringspladser for besøgende.

Kørsel i Berlin går normalt fint, men vær opmærksom på, at i mange områder er gaderne smalle. Der er også mange ensvejsgader, især i byens centrum, så navigation i udlejningsbilen anbefales. Beboerne er generelt gode bilister, de kører sikkert og overholder færdselsreglerne. Hastighedsgrænsen i byerne er normalt 50 kilometer i timen, og der er hyppige hastighedskontroller, samt hastighedsmålere langs vejene. Husk, at der er mange cyklister i Berlin, og vejene har ofte deres egen cykelsti, som du bør være opmærksom på.

Lufthavn

Den største lufthavn, der fra 2020 tjener Berlin er Berlin Tegel Lufthavn. Derudover anvendes Også Berlin SchönefeldLufthavn. Den sidste er under ekspansion og vil tage over som den største lufthavn ved udgangen af 2020. Navnet vil derefter også blive ændret til Willy Brandt Lufthavn, Berlin Brandenburg International (normalt den korte variant Berlin Brandenburg Lufthavn) anvendes.

Berlin Brandenburg Lufthavn

I Berlin Tegel Lufthavn finder du alle biludlejningsfirmaernes skriveborde og kontorer samlet i et separat center i Terminal E. udlejningsbilerne er parkeret i nærheden. Fra 2020 er der 12 virksomheder på Tegel, herunder Hertz, Thrifty, Sixt, Avis, Budget, Europcar og Alamo.

 • Berlin Tegel Lufthavn, som sandsynligvis vil blive lukket ned, når den nye lufthavn er fuldt operationel, er inden for bygrænsen, og omkring 12 kilometer fra Berlin Mitte. Kørslen er omkring 25 minutter.
 • Berlin Brandenburg Lufthavn ligger 20 km nær lige syd for Berlins centrum. Køretiden mellem lufthavnen og Berlin Mitte er omkring 40 minutter.