Billeje Danmark

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Danmark

Find den bedste pris på biludlejning i Danmark ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Danmark. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Danmark guide

Billeje Danmark

Biludlejning Danmark

Danmark er placeret i Nordeuropa, og er en del af Skandinavien. Landet er også – sammen med Norge og Sverige – Det geografiske område i Skandinavien.Befolkningen er på langt over 5600 tusind (2010).

Danmark grænser Tyskland mod syd, og har også kystlinie på Nordsøen, Skagerrak, Kattegat og Østersøen.Ud over Jylland, består landet af en række store og små øer, Sjælland er den største. Hvor er hovedstaden København med forstæder har omkring 1,2 mill.innb. Andre større byer i Danmark er Århus, Aalborg og Esbjerg (alle i Jylland) og Odense på Fyn.

De største og mest berømte øer er ellers Fyn, Lolland, Falster og Bornholm. Sidstnævnte er Østersøen – fra Skåne i Sverige og Tyskland / Polen.Naturen i Danmark består overvejende af en relativt flad skråning landskab – med klitter langs det meste af kysten.

Kongeriget Danmark omfatter også Grønland og Færøerne, både med en vis grad af autonomi.

Blandt de vigtigste turistattraktioner i Danmark er flere store forlystelsesparker, udendørs museer og Slot. Mange af de slotte er egnede til indkvartering. Ellers strande, især langs vestkysten af Jylland, meget populære.

Danmark største lufthavn er Københavns Lufthavn – Kastrup, som ligger på Amager lige uden kapital. Det er også den største lufthavn.

Destinasjoner

Menu