Billeje Aalborg Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Aalborg Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Aalborg Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Aalborg Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Aalborg Lufthavn guide

Billeje Aalborg Lufthavn
Biludlejning Aalborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn (AAL) ligger 6 miles nordvest for Aalborg centrum, og Danmark ‘s 3:e største lufthavn.På årsbasis, tjene lufthavnen omkring 1,4 millioner passagerer.

Flyselskaber Air Norway, Atlantic Airways, Cimber Sterling, Norwegian og SAS har regelmæssige afgange fra Aalborg Lufthavn til destinationer som Oslo, København, Amsterdam, Malaga og London.Derudover er der flere sommer ruter og charterfly vinger.

Lufthavnen blev åbnet i 1938, og i øjeblikket har en terminal med 6 “porte”. Den planlagte udvidelse af terminalbygningen og parkeringsplads – som vil blive afsluttet i 2013. Desuden er det planen at bygge et hotel ved siden af ​​lufthavnen.

Aalborg Lufthavn tilbyder rejsende faciliteter såsom restaurant / café, kiosk, ATM, legerum for børn, Toldfri butik, mødelokaler, gratis internetadgang (Wi-Fi) og en visning balkon.

For at komme fra lufthavnen ind til centrum af Aalborg kan benytte transport ligesom taxi, bus eller udlejningsbil. Velkendte biludlejningsselskaber som Hertz, Avis og Europcar har kontorer i lufthavnen.