Billeje Polen

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Polen

Find den bedste pris på biludlejning i Polen ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Polen. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Polen guide

Billeje Polen

Biludlejning Polen

Polen er beliggende i det nordøstlige Europa på Østersøens sydlige bred. Landet grænser op til Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet, Ukraine, Hviderusland, Rusland og Litauen.Befolkningen er anslået til 38.200 tusind (2010), hvoraf 1,7 mio ​​indbyggere i hovedstaden Warszawa.

Andre større byer i Polen, Kraków (756.600 indbyggere), Lodz 753 000 indbyggere), Wroclaw (633 000 indbyggere), Poznań (561 000 indbyggere) og Gdansk (456 tusind indbyggere).

Store dele af Polen ligger i det nordeuropæiske lavsletten, der strækker sig fra Uralbjergene til øst for den nederlandske i vest.I den sydlige del finder vi dog bjergrige Sudety og Karpaterne, hvor de højeste tinder strækker sig i et par tusinde meters højde. Den godt over 1000 km lange flod Vistula løber gennem landet, og har traditionelt været “livsnerven” i hovedstaden Warszawa.

Hovedstaden er et af de mest populære turistmål i Polen. Dette er en traditionel kultur med flere museer, koncertsale og gallerier. Det er også et pulserende natteliv og shopping by. Arkitektonisk er det også interessant, og hele den gamle bydel er grunden til UNESCO.

Polens største og vigtigste lufthavn er Warsaw Frederic Chopin International Airport, som ligger 10 km syd for centrum af hovedstaden.En anden lufthavn med tung trafik er Gdansk Lech Walesa International Airport.

Destinasjoner

Menu