Billeje Koszalin

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Polen
  4. chevron_right
  5. Billeje Koszalin

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Koszalin

Find den bedste pris på biludlejning i Koszalin ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Koszalin. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Koszalin guide

Billeje Koszalin
Biludlejning Koszalin

Koszalin er den største by i Mellemøsten Pommern og ligger nord-vest for Polen 12 km syd for Østersøen.Det har en befolkning på 107.146 (2009) indbyggere. Nærliggende byer Kamien Pomorski, Mielno og Kolobrzeg.

Den første historisk kilde, der omtaler byens Greater Poland krønike fra 1108. En af de ældste bygninger er St. Maria kirke fra 1300-tallet. Rester af en middelalderlig bymur bevares.

Koszalin er omgivet af smukke skove og reserver, herunder fuglereservat i Parnowo (5 km mod vest) og Lubiatowskie søen (5 km mod syd). Det højeste punkt i Koszalin er Chelmska der har et tårn på toppen, hvor man kan nyde udsigten. Nærhed til Østersøen er vigtig, og denne del af havet er kendt for sine smukke klitter, klipper og brede sandstrande.

4. Marts 1945 Koszalin blev besat af Sovjetunionen efter 2. Verdenskrig. Ifølge Potsdam-aftalen var den by, der tidligere havde været under Tyskland sat under polsk administration og omdøbt Koszalin.Størstedelen af ​​den tyske befolkning flygtede eller blev fordrevet.

Den nærmeste større lufthavn er Szczecin-Goleniów Solidarnosc Lufthavn, 119 km fra bymidten af Koszalin.En anden større lufthavn er Gdańsk Lech Walesa Lufthavn (GDN / EPGD), er 196 miles øst for Koszalin.