Billeje Olsztyn

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Polen
  4. chevron_right
  5. Billeje Olsztyn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Olsztyn

Find den bedste pris på biludlejning i Olsztyn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Olsztyn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Olsztyn guide

Billeje Olsztyn
Biludlejning Olsztyn

Olsztyn er en by på Lyna River nordøstlige Polen ligger omkring 170 miles nord for Warszawa.Befolkningen er 175.420 (2011) indbyggere.

Byen voksede op omkring en tysk ridder borg, Ordensburg fra 1347, der nu er et museum og en af ​​de vigtigste turistattraktioner og kendte mærker. Olsztyn er en charmerende Gammelby med romantiske gader med restauranter og cafeer og små tørv. Blandt de historiske bygninger er rådhuset er fra 1500-tallet, Jerusalem kapel fra 1565, og St. James-katedralen.

Den største museum er Museum of Wami og Mazury, der blandt andet er kendt for sine julekort samlinger. Andre museer, natur og sport museum. Byen har en vigtig volleyball team, der har produceret adskillige mester AZS UWM Olsztyn

Byen ligger i et område med mange søer, skove og sletter, er der 15 søer inden for administrative grænser i byen. Det betyder, at der er store ture rundt i byen og større rekreative områder med flere parker, skulpturer og beskyttede skove af bøg, eg, ahorn og kalk-baner.

Michelin dæk fabrik er den største arbejdsgiver i regionen. Andre vigtige industrier er fødevareforarbejdning og møbelproduktion.

Den nærmeste større lufthavn er Khrabrovo lufthavn, omkring 150 km fra byens centrum. Andre større lufthavne et par timers kørsel væk er Gdańsk Lech Walesa Lufthavn og Warszawa Chopin Lufthavn.