Billeje Bydgoszcz

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Polen
  4. chevron_right
  5. Billeje Bydgoszcz

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Bydgoszcz

Find den bedste pris på biludlejning i Bydgoszcz ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Bydgoszcz. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Bydgoszcz guide

Billeje Bydgoszcz

Biludlejning Bydgoszcz

Bydgoszcz er en by beliggende i det nordlige Polen, på Brda og Vistula floderne.Det har en befolkning på 363.926 (2011) indbyggere. Byen blev indarbejdet som en by i 1346 af Casimir III den Store.

Bydgoszcz er et stort kulturelt center i landet, især for musik. Den første musikskole blev etableret i Bydgoszcz i 1904, og siden 1974 har byen haft en prestigefyldt musikkonservatorium. Filharmonia Pomorska er en af ​​de bedste koncertsale til klassisk musik i Europa, dels på grund af de fremragende akustik. Opera Nova er en ny opera bygning, og hvert år er vært for et opera festival her. Tradition for teater daterer sig tilbage til 1600-tallet, når Jesuit skole bygget sit eget teater.

Bydgoszcz er også et vigtigt sted for moderne europæisk kultur og kulturel Mozg (også kaldet hjernen), både i studiet, galleri og koncertsted. Især mange jazzkoncerter.

Byen tiltrækker ikke kun kultur, men er en vigtig industri-og business center med mange internationale virksomheder som Coca Cola, kemisk-og elektronikindustrien, maskiner og forarbejdning af fødevarer. I byen er der 38 banker, der er repræsenteret gennem et netværk af 116 filialer. Det er også en stor port.

Her er Polens største park, og det er dejligt at både gå på flodbåd udflugt og vandreture langs floden Brda. Den har et areal kaldes “Venezecia grund af de mange kanaler. Bydgoszcz har også mange historiske bygninger, den ældste, St Martin og Nicolaus Kirke, fra slutningen af 1400-tallet.

Bydgoszcz Ignacy Jan Paderewski Lufthavn ligger 3,5 km fra byens centrum.

Menu