Billeje Rusland

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Rusland

Find den bedste pris på biludlejning i Rusland ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Rusland. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Rusland guide

Billeje Rusland

Biludlejning Rusland

Rusland er dels i Europa og dels i Asien – og med dens ca. 17 millioner km ² verdens største land. Også med hensyn til befolkning er blandt de helt store. Hele 142 millioner mennesker lever i dette enorme land. Rusland har en fælles grænse med Norge, Finland, Estland, Letland, Hviderusland, Ukraine, Georgien, Aserbajdsjan, Kasakhstan, de Folkerepublikken Kina, Mongoliet, Nordkorea, Litauen og Polen.

Ruslands hovedstad, Moskva, som er centralt beliggende i den europæiske del.Med en befolkning på 10,5 millioner, er det et af verdens mest folkerige byer. Rusland har mere end et dusin millioner byer – hvoraf den største er St. Petersborg og Novosibirsk.

De vestlige dele af Rusland dominerer både med hensyn til befolkning og økonomi. Området er præget af bølgende lavland, mens områderne øst for Uralbjergene – Sibirien er der en hel del – langt tyndere befolket og med stærke elementer af steppe, tundra og ørken skov (taiga).Der er mange store floder, der løber gennem Rusland. Den længste i den europæiske del er Volga og Don, mens Ob, Jenisej og Lena er blandt de vigtigste i den asiatiske afdeling.

I de store russiske byer, især Moskva og St. Petersborg, har der traditionelt været et levende kulturliv, især i de musiske fag, såsom teater, ballet og opera – og så er det stadig. Også cirkus er en vigtig del af russisk traditionel kultur. En oplevelse af en meget speciel, næsten mytiske, kunst, der tiltrækker mange turister opmærksomhed, en tur med den transsibiriske jernbane (åbnet i 1905) fra Moskva gennem Sibirien til Vladivostok. Turen tager ni dage.

Ruslands tre største lufthavne i Moskva.Af disse Domodedovo International Airport det yderste.Ellers også Pulkovo Lufthavn i St. Petersborg en af landets travleste.

Menu