Billeje Moskva Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Moskva Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Moskva Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Moskva Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Moskva Lufthavn guide

Billeje Moskva Lufthavn
Biludlejning Moskva Lufthavn

Moskva Domodedovo International Airport (DME) er Ruslands hovedlufthavn, og den mest moderne i landet.Lufthavnen er også en af ​​Europas travleste, betjener omkring 22 millioner passagerer årligt (2011).

Moskva Domodedovo Lufthavn ligger 42 km sydøst for Moskva centrum.

Lufthavnen blev åbnet i 1964 og har to terminalbygningerne. A 3 terminal er under opførelse, og når den åbnes, kan lufthavnen håndtere 35 millioner passagerer om året.

Så mange som 77 flyselskaber har direkte flyvninger fra Moskva Domodedovo Lufthavn til næsten 241 nationale og internationale destinationer.

Der er en række faciliteter i lufthavnen, herunder et meget godt udvalg af butikker, restauranter, caféer og barer. Hertil kommer,. Kiosk, trådløs internetadgang, ATM, vekselbørs, informationsskranke, rejser, rygning, medicinsk center, apotek, VIP Lounge, kapel og moské Lufthavnen er også godt indrettet til handicappede.

Hoteller tættest er Domodedovo Airport Hotel, der ligger 1 km fra terminalbygningen. Der er shuttle busser mellem lufthavnen og hotellet.

For at komme fra lufthavnen til centrum af Moskva, kan man bruge eksprestog, tog, bus eller taxi. Hvis du ønsker at leje en bil i Moskva, har en række internationale biludlejningsfirmaer kontorer i lufthavnen – herunder Hertz, Sixt, Avis og Europcar.