Billeje Moskva

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Rusland
  4. chevron_right
  5. Billeje Moskva

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Moskva

Find den bedste pris på biludlejning i Moskva ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Moskva. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Moskva guide

Billeje Moskva
Biludlejning Moskva

Moskva er hovedstaden i Rusland, og Europas største by med 11,6 millioner indbyggere i hovedstadsområdet (2012).Moskva ligger nogenlunde i den europæiske del af Rusland i Moskva-floden.

Byen er Ruslands førende industrielle, finansielle og kommercielle by og landets vigtigste trafikknudepunkt. Desuden er Moskva landets videnskabelige og kulturelle centrum og har over 80 gymnasier og universiteter – herunder Moskva Universitet fra 1755.

Byen har mange museer og kunstsamlinger. Bedst kendt er Tretyakov Gallery med en stor samling af russisk kunst fra forskellige tidsperioder, Pushkin Museum – med udstillinger af klassisk og moderne kunst samt Moskvas Historical Museum.

Moskva er verdensberømt for sin arkitektur, og byens historiske centrum, finder vi “Moskva Kremlin” med vægge og en fæstning fra 1400-tallet med 19 tårne. Inde i væggene er af en sådan Zarer kroning katedral “Uspenski” fra 1479, Blagovesjtsjens Domkirke fra 1489 og en række andre kirker, katedraler og paladser.

Øst for Kreml “Krasnaya Ploschad” eller “Røde Plads” – en gammel torv i den sovjetiske periode blev brugt til store politiske sammenkomster og militære parader.Her vil du også finde Leni Mausoleum – en af ​​byens mest besøgte attraktioner og St. Basil Katedralen fra 1550 er – som er Ruslands mest berømte kirke med sine ni farverige kuppelformede tårne.

Andre populære turistattraktioner i Moskva bl.a. koncertsal “Tsjajkovskijhallen”, Bolshoi Teater, Malyjteatret, statslige cirkus og marionet.

4 km vest for Kreml i Moskva er “Moscow City” – med boliger, kontorer, butikker og forlystelsespark.

Moskva har fem lufthavne – som 2 af dem er internationale. Den vigtigste lufthavn (og nationens) er Moskva Domodedovo International Airport, som ligger 42 km sydøst for centrum.