Billeje Norge

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Norge

Find den bedste pris på biludlejning i Norge ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Norge. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Norge guide

Billeje Norge

Biludlejning Norge

Norge er vest på den skandinaviske halvø, og har omkring 4900 tusind indbyggere (2011). Øgruppen Svalbard og Jan Mayen ø i Nordatlanten også tilhører Norge. Landet grænser mod øst Sverige og Finland og Den Russiske Føderation i det nord-østlige område.Norge er omgivet af hav i nord, vest og syd for Barentshavet, Norskehavet, Nordsøen og Skagerrak.

Norge er inddelt i fem regioner – det østlige, sydlige, vestlige Norge, Trøndelag og Nord-Norge.

Norge er en lang og bjergrigt land med store højdeforskelle – og det højeste punkt er toppen – som måler 2.469 mio Norge har også en stor patio kystnære koralrev med mange store og små øer, og på den vestlige landskab består af dybe fjorde omgivet af stejle fjelde. Trøndelag har en mere bølget landskab, og i det nordlige Norge er både skære gård og bjergområder. Længst mod nord i Finnmark landskab består hovedsageligt af flade sletter.

Der er 8 steder i Norge, som er et UNESCO World Heritage Site og tiltrækker mange turister. Dette er Bryggen Bergen (de gamle hanseatiske træbygninger), Urnes stavkirke fra 1140, byen Røros, Helleristninger i Alta, Vega-øerne i Nordland, Struve Geodetic Arc i Hammerfest, Geiranger Fjord i Møre og Romsdal, og Nærøyfjord i amtet.

Oslo er hovedstad og største by – med cirka 607.000 indbyggere (2011). Oslo er leder af Oslo-fjorden og har en række populære turistattraktioner – herunder hovedgaden, Karl Johans Gate, Royal Palace, Frognerparken, Big Ben, Vikingeskibsmuseet, National Gallery og operahuset.

Norges vigtigste lufthavn er Oslo Lufthavn – Gardermoen, der ligger 60 km nordøst for hovedstaden.Andre store internationale lufthavne Bergen Lufthavn – Flesland, Stavanger – Sola og Trondheim Lufthavn – Værnes.

Destinasjoner

Menu