Billeje Brønnøysund

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Brønnøysund

Find den bedste pris på biludlejning i Brønnøysund ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Brønnøysund. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Brønnøysund guide

Billeje Brønnøysund

Biludlejning Brønnøysund

Brønnøysund er en by beliggende i den vestlige Brønnøy Kommune i South Helgeland i Nordland amt. Brønnøysund blev en by i 2000 og har 4.648 indbyggere (2012). Byen er den sydligste af Nord-Norge

Den berømte Torghatten byens vartegn synlig fra Brønnøysund. Det tager omkring 20 minutter at gå op til den karakteristiske hul. Det blev oprettet i løbet af Ice Age, 160 m lang, er, har en højde på 35 m og 20 m bred. Ved foden af ​​bjerget er Torghatten camping. Brønnøysund er ellers kendt for at huse størstedelen af et statsligt agentur, at registre er opkaldt efter det sted, nemlig Brønnøysundregistrene.

Byen besøgt af Hurtigruten to gange om dagen, den sydgående kommer klokken fire om eftermiddagen og den nordgående lige efter midnat.Brønnøysund promoveret som “kystby midt i Norge.”

Brønnøysund er en besværlig og lang halvø og de omkringliggende områder er kendetegnet for en varieret og smuk skærgård af flere øer, holme og rev. Lige uden for Toft er norsk Akvakultur Centre er en besøgende og udviklingscenter for norsk akvakultur.

Brønnøysund Lufthavn har direkte fly til syv forskellige byer i Norge.Lufthavnen ligger i den sydøstlige del af Brønnøysund kun 5 minutters kørsel fra downtown.

Menu