Billeje Tromsø Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Tromsø Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Tromsø Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Tromsø Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Tromsø Lufthavn guide

Billeje Tromsø Lufthavn
Biludlejning Tromsø Lufthavn

Tromsø Lufthavn Langnes (TOS) er en lufthavn beliggende 3 km vest for centrum af Tromsø.I 2009 indeholdt lidt over 1,6 millioner passagerer.

Lufthavnen dækker området omkring Tromsø og de nordlige og centrale del af Troms. For ruter til lufthavne i Finnmark er Tromsø Lufthavn, et vigtigt knudepunkt, fordi de fleste passagerer er yderligere sydpå mod Trondheim eller Oslo.

Lufthavnen blev officielt åbnet i 1964. Terminalbygningen er blevet moderniseret flere gange efter at (i 1977, 1985 og 1998), men nogle af de oprindelige bygninger er stadig i brug. I forbindelse med den seneste udvikling fik ny lufthavn kontroltårn, udvidet infrastruktur, forlængede banes og direkte gangbroer fra indgangen til flyet.

De selskaber og ruter, der drives fra Tromsø Lufthavn er Air Baltic (Riga), Nordavia (Arkhangelsk, Murmansk), norsk ( Bergen, Bodø, London, Oslo, Oslo og Trondheim ), SAS (Alta, Bodø, Longyearbyen, Oslo og Trondheim – og sommer rute til Stockholm ), Widerøe (Alta, Andenes, Bergen, Berlevåg, Bodø, Båtsfjord, Hammerfest, Harstad-Narvik (Evenes), Hasvik, Honningsvag, Kirkenes, Lakselv, eventyr lejr, Narvik (Framnes), Sandefjord, Stokmarknes, Sørkjosen Vadsø og Vardø).

De offentlige faciliteter er brugbare, og der er et lille antal butikker og restauranter i terminalbygningen. Ellers Hotellet tilbyder gratis trådløst internet og post-og banktjenester.

For at komme fra lufthavnen til downtown Tromsø kan tage bus eller taxi – og ønsker at leje en bil i Tromsø Lufthavn, der er 5 internationale biludlejningsfirmaer at vælge imellem: Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt.

Der er ingen hoteller i lufthavnen området, men tilbuddet i og omkring Tromsø er ellers god og varieret.