Billeje Hammerfest

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Norge
  4. chevron_right
  5. Billeje Hammerfest

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Hammerfest

Find den bedste pris på biludlejning i Hammerfest ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Hammerfest. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Hammerfest guide

Billeje Hammerfest

Biludlejning Hammerfest

Hammerfest er en by og kommune i Finnmark amt. Hammerfest by har 7119 indbyggere (2012) beliggende ved Kvaløya med en bro til fastlandet. Hammerfest er den nordligste by og ligger på 70 grader nord.

Fiskeri er den vigtigste industri i byen, Hammerfest har en lang tradition som en service base for fiskerflåden i Barentshavet. Olie-og gas aktiviteter er begyndt at spille en stadig vigtigere rolle i de senere år. På Melkøya lige i udkanten af ​​byen er et stort forarbejdningsanlæg, der forarbejder og køler gassen fra Snøhvit felt.

Hammerfest er anløbshavn for Hurtigruten og nordgående kystnære damper ankommer Hammerfest hver dag kl 05,35, mens den sydgående ankommer til 11,35. Arctic Culture, byens nye kulturelle centrum, som ligger på en del af webstedet af den gamle Findus fabrik i Hammerfest. Mange kommer til byen for at se midnatssolen kan nydes indtil udgangen af juli, men den nordligste by har så meget mere man bør gå glip af.

En af attraktionerne er meridianstøtten rejst i 1854 til minde om den første internationale undersøgelse, der blev udført af Jordens størrelse og form. Meridian er på UNESCOs liste over beskyttede kulturarv. Genopbygning Museet viser historien omkring tvungen evakuering og afbrænding af Finnmark og Nord Troms under 2 Verdenskrig og efterkrigstidens genopbygning. St. Michael-kirken er verdens nordligste katolske kirke. Hammerfest har også en interaktiv Energy Center.

Hammerfest Airport er på fuglene, ca. 30 minutters gang fra centrum af Hammerfest.

Menu