Billeje Oslo Lufthavn Gardermoen

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Oslo Lufthavn Gardermoen

Sammenlign priser og find billig biludlejning i Oslo Lufthavn fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Oslo Lufthavn gennem os.

Oslo Lufthavn guide

Bilutleie Oslo Lufthavn
Biludlejning Oslo Lufthavn

Oslo Lufthavn, Gardermoen (OSL) er Norges største lufthavn. Det ligger i Akershus amt – specielt tæt på Jessheim i Ullensaker kommune – 48 km nord for Oslos centrum.
Lufthavnen består af en terminal med to vinger:en for indenrigstrafik og en for udenlandsk trafik. Årligt, det tjener omkring 20 millioner passagerer.

Lufthavnsområdet var oprindeligt et udstillingssted for kavaleriet. verdenskrig 2, 2015, Verdenskrig byggede den tyske Wehrmacht militærlufthavn med hangarer og to landingsbaner der. Efter krigen blev det en base for det norske luftvåben.
I slutningen af 1980’erne begyndte charterflyvninger og nogle lange ruter at flytte til Gardermoen for at aflaste den tidligere Oslo lufthavn Fornebu, som havde kapacitetsproblemer, og som på grund af sin placering ikke kunne udvides. Ombygningen af Gardermoen startede den 13. Hentet 10 August 2010. Den nye lufthavn blev officielt åbnet den 8. Fornebu blev lukket i 1998. Oslo Lufthavn Gardermoen har i øjeblikket regelmæssige flyvninger til 153 destinationer i Europa og verden som helhed.

Oslo Lufthavn Gardermoen består af en terminal med to fløje.

Faciliteter

De offentlige faciliteter i lufthavnen er meget gode. Her er der et godt udvalg af butikker og ni spisesteder, somtilsammen opfylder de fleste behov. Der er også adgang til post- og banktjenester samt gratis wi-fi og konferencelokaler.

For at komme fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Oslo centrum har du flere muligheder. Den mest effektive er at bruge flytoget,som er et højhastighedstog med afgang hvert 10. Minutters. Turen tager ca. 20 minutter. Ellers kan du vælge mellem lufthavnsbus, regelmæssig regelmæssig bus eller taxa.
Hvis du ønsker at leje en bil i lufthavnen, er det praktisk at vide, at flere af de store internationale udlejningsbureauer er repræsenteret her – blandt andet. Avis, Budget, Europcar, Hertz, Holiday Autos og Sixt.

Der er to hoteller i selve lufthavnen– Radisson Blu Airport Hotel og Park Inn Oslo Lufthavn – og snesevis af hoteller i det omkringliggende område.

Udforsk Oslo Lufthavn Gardermoen med biludlejning

De fleste mennesker, der flyver til Gardermoen Lufthavn har Oslo som deres destination. De drev, vi foreslår her, er derfor lige så relevante, hvis dit udgangspunkt er Norges hovedstad. Bemærk, at en af landets vigtigste monumenter ligger lige nord for lufthavnen, og det kan være en god start på din opdagelsesrejse i Norge, nemlig eidsvollsbygningen.

Eidsvollsbygningen – Wikipedia

Eidsvoll er en lille kommune lige nord for Gardermoen, og et af de mest centrale steder i Norges historie. I det, der kaldes Eidsvollsbygningen, den norske forfatning, der blev vedtaget den 17. Maj i 1814, af den datidens generalforsamling. Samtidig blev kronprinsen, Christian Fredrik,også valgt til konge af landet. Norges uafhængighed varede ikke så længe, og landet blev snart tvunget ind i en union med Sverige. Unionen blev opløst i 1905, og siden da har Norge været en selvstændig stat. Eidsvollsbygningen betragtes som en af landets vigtigste monumenter. I dag er bygningenet museum , og på stedet finder du et publikumscenter, et demokraticenter, café og legepark for børn.

  • Fra Gardermoen Lufthavn til Eidsvoll er det kun 33 kilometer. Kørslen vil være omkring 25 minutter.

Oslo – Norges hovedstad

Blandt de faktorer, der gør hovedstaden i Norge unik er nærhed til naturen. Du er aldrig mere end en kort køretur væk fra skovene på den ene side eller Oslofjorden med øerne og klipperne på den anden. Tag for eksempel en tur op til skisportsstedet på Holmenkollen, ogderefter videre til Frognersetra. Måske stopper du ved Vigeland Park på vej op ad bakken. Eller parkere din bil på Aker Brygge og hoppe på en båd ud museene til Bygdøy og museerne der, eller til badestederne på Nakkholmen, Lindøya eller Hovedøya. I Oslo finder du landets bedste natteliv, restauranter, koncerter og mange spændende seværdigheder. Et besøg i Norge bør omfatte et par dages ophold i hovedstaden.

  • Fra Gardermoen Lufthavn til centrum af Oslo er det omkring 47 kilometer. Køretiden ved normal trafik vil være ca. 35 til 40 minutter.
Skisportsstedet på Holmenkollen, med den berømte Holmenkollsbakken.
På Maihaugen Open Air Museum kan du opleve Garmo Stave Kirke.

Lillehammer

Lillehammer blev sat på verdenskortet, da byen var vært for vinter-OL i 1994. Forud for dette var byen kendt som det ældste skisportssted i Norge. Centrum af Lillehammer er intimt og pænt, med gamle træbygninger, hvor du vil finde hyggelige caféer, restauranter og små butikker. Forbindelsen til skiløb er byens vigtigste kendetegn. Her kan du besøge skihoparenaen i den olympiske park, ogdu kan komme op til skihoptårnet, hvis du vil. Du kan også prøve den olympiske bobslæde eller tobogelinje, både sommer og vinter. Hvis du besøger Lillehammer om vinteren og ønsker at stå på ski, har du skisportsstedet Hafjell i umiddelbar nærhed. Også stoppe ved Maihaugen, hvor Garmo Stave Kirke står, og som er et af de mange museer i byen.

  • Fra Gardermoen Lufthavn til Lillehammer er der 145 km. Med ingen stop undervejs, vil køretiden være cirka 1 time og 45 minutter.

Verdens ende

øen Tjøme i Vestfold og Telemark amt, i sondringen mellem Oslofjorden og Tønsbergfjord,er der en klippe, der i daglig tale kaldes Verdens Ende. Området hører til Færder Nationalpark og eret populært rejsemål for folk, der bor i regionen. Udsigten fra Verdens Ende er fantastisk, du kan svømme her om sommeren, og mange bringer mad og laver picnics på kysten. Tæt ved er der et besøgscenter til nationalparken med nogle interessante udstillinger, der er en dejlig restaurant ved verdens ende, og lige ved siden af parkeringspladsen finder du den lille zoo stall,hvor du kan ride en hest eller leje en hestevogn. Området er meget smukt og giver et godt indblik i livet ved havet i Oslo fjorden.

  • Fra Gardermoen Lufthavn til Færder Nationalpark og Verdens Ende er der ca. 175 kilometer. Køretiden vil være omkring 2 timer og 10 minutter.
Verdens ende på øen Tjøme er et populært rejsemål, især i sommermånederne.

Søn

Søn er en lille og malerisk by beliggende lidt syd for Oslo, og på østsiden af Oslo fjorden. Det er kendt for sine smukke bygninger i byens centrum, som for det meste består af små, hvidmalede træhuse. Dette er en bygningsstil, der er mest forbundet med det norske sydlige Norge. Derfor er Søn ofte kaldes “den nordligste sydlige landsby”. I gamle dage var Son et vigtigt knudepunkt for den maritime handel mellem Norge og kontinentet. I dag er byen som et åbent museum med hyggelige gader, museer,gallerier, restauranter og caféer. I området finder du gode badesteder om sommeren, og en køretur her med biludlejning kan kombineres med besøg i for eksempel forlystelsesparken Tusenfryd, Drøbak og fæstningen Oscarsborg– eller til byer som Fredrikstad og Halden.

  • Fra Gardermoen Lufthavn til Søn er det omkring 95 kilometer. Køretiden vil være omkring 1 time og 5 minutter.
Bilister i Oslo tager normalt hensyn til andre trafikanter.

Parkering og trafik med biludlejning

I Oslo er det blevet meget vanskeligere i de senere år at finde parkeringspladser i gaderne. Byen skal gøres grønnere af miljømæssige årsager ,hvilket gør det sværere for bilister at rejse dertil. Som turist er dette virkelig kun en fordel. Indstil din udlejningsbil på hotellet eller i en af downtown parkeringshuse ogudforske Oslo til fods, på cykel, scooter, sporvogn eller metro. Hvis du parkerer i byens centrum, skal du være opmærksom på, at priserne for parkering i Norge generelt og i Oslo i særdeleshed er høje. I udkanten af byens centrum er det normalt gratis at parkere på afmærkede pladser, men bemærk venligst, at mange parkeringspladser er forbeholdt beboere.

Trafikken i Oslo er relativt komfortabel, hvis vi sammenligner med andre hovedstæder i Europa, og uden for myldretiden vil du næppe opleve at skulle stå i kø. Der er også langt færre aggressive bilister her end mange andre steder. Bilister tager normalt hensyn til andre trafikanter. Husk, at i Norge næsten alle stop for fodgængere og cyklister, der kommer til at krydse vejene. Hvis man ikke stopper ved fodgængerovergangene, kan det medføre høje bøder.