Billeje Lillehammer

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Norge
  4. chevron_right
  5. Billeje Lillehammer

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Lillehammer

Find den bedste pris på biludlejning i Lillehammer ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Lillehammer. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Lillehammer guide

Billeje Lillehammer
Biludlejning Lillehammer

Lillehammer er en by og kommune syd for Gudbrandsdalen i Oppland den nordlige ende af søen. Byen Lillehammer har 20.857 indbyggere (2012). Lillehammer kaldes også “dølabyen.”

Lillehammer har meget at tilbyde sine besøgende. Rd er et indkøbscenter med 125 butikker er kendt som den længste by gaden, med to-etagers træhus bygget i slutningen af ​​1800. Strand Shopping Mall er beliggende direkte ved søen og E6 i Lillehammer.

Maihaugen er det største museum i Norge udenfor Oslo.Her er det frilandsmuseum med mere end 200 bygninger, udstillinger og spisesteder. Maihaugen er åben hele året og byder på oplevelser for folk i alle aldre. Her kan du få et glimt af Gudbrandsdalens ældgamle kultur og traditioner.

På grund af alle familiebrug Lillehammer er et paradis for børn. Lilleputthammer Lillehammer er en miniature, 15 km uden for byen. Det er også Hunderfossen som er en af ​​Norges største turistattraktioner med over 250.000 besøgende hver sommer. Den norske Troll park, hvor magi og eventyr tema er fuld af vidunderlige oplevelser.

I 1994 Lillehammer vært for OL, og mange planter er populære i vinteren. En af dem er Hafjell Resort er en af ​​de bedste resorts med 13 lifte. Bjergene Nordseter og Sjusjøen byder på et væld af aktiviteter for fritid og rekreation.

Byen er den nordlige ende af “Skibladner”.

Oslo Lufthavn ligger 145 km mod syd.