Billeje Bergen Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Bergen Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Bergen Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Bergen Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Bergen Lufthavn guide

Billeje Bergen Lufthavn

Biludlejning Bergen Lufthavn

Bergen Lufthavn Flesland (BGO) ligger 20 km syd for Bergen, og er den næststørste lufthavn.Det blev bygget i 1955, og i øjeblikket tjener omkring 5 millioner passagerer årligt. En britisk rejsemagasin opkaldt efter et par år siden Bergen Airport til “Europas bedste lufthavn.”

Den nuværende terminal blev åbnet i 1988, men det har allerede planlagt en betydelig udvidelse i de kommende år. Den gamle terminal er nu helikopter terminal for olie operationer i Nordsøen.

Fra Bergen Lufthavn Flesland er, at der ud over en omfattende indenlandske, også regelmæssige afgange til 51 destinationer i hele Europa – drives af omkring 15 forskellige flyselskaber.

De meddelelser mellem lufthavnen og byens centrum er gode. Man kan vælge fra lufthavnen bus, regelmæssig bus eller taxi. Hvis du ønsker at leje en bil i Los Angeles, har en række internationale biludlejningsfirmaer i lufthavnen kontorer – herunder Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt.

Også de offentlige faciliteter er veludviklede i Bergen Lufthavn – med flere forskellige butikker og kiosker, samt en række restauranter / caféer og barer. Det er også fremragende konferencefaciliteter, gratis trådløst internet og flere pengeautomater i terminalbygningerne.

Ved siden af ​​terminalen er der også et stort, moderne hotel – Clarion Hotel Bergen Airport.

Menu