Billeje Karasjok

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Norge
  4. chevron_right
  5. Billeje Karasjok

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Karasjok

Find den bedste pris på biludlejning i Karasjok ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Karasjok. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Karasjok guide

Billeje Karasjok
Biludlejning Karasjok

Karasjok (Northern Sami: Karasjoga gielda) er en landsby og landets næststørste kommune efter område. Kommunen har 2.733 indbyggere og landsbyens 1885 (2012). I den vestlige del af kommunen Kautokeino til Alta i vest, til Por Tana i nord. I øst det grænser til Finland, og det er det Tana flod, der har defineret grænsen mellem de to lande.Landsbyen ligger ved floden Tana.

Dyrehold og landbrug er stadig den vigtigste industri i Karasjok, mens jagt, fiskeri, bærplukning og håndværk er centrale subsidiære kilder. Karasjok er et vigtigt center for Sami tradition og kultur, her er vigtige institutioner, at Parlamentet (Sámediggi) NRK, det samiske samlinger, Sami specialist klinik og Sami Art Centre. Der er også Sami fagbibliotek, Norsk Samerådet, Sami High School og Sami folkemusik. Ca. 80% af befolkningen taler Sami, og både Sami og norske anvendes som den administrative sprog.

Dele af Sydøstasien tundra, som er til stede største sammenhængende vildmark område, der ligger i Karasjok.Der er gode muligheder for friluftsliv og fiskeri. Turisme i landsbyen og kommunen er stigende.

Karasjok har en korskirke fra 1807. Kirken er en af ​​de få træhuse tilbage stående efter store dele af Finnmark blev brændt ned under Anden Verdenskrig, og det er også den ældste tilbageværende kirke i Finnmark.

Den nærmeste lufthavn er Lakselv lufthavn ligger 70 km væk. Ivalo lufthavn i Finland er 150 miles fra Karasjok.