Billeje Fagernes

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Norge
  4. chevron_right
  5. Billeje Fagernes

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Fagernes

Find den bedste pris på biludlejning i Fagernes ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Fagernes. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Fagernes guide

Billeje Fagernes
Biludlejning Fagernes

Fagernes er en landsby i det nordlige Aurdal kommune i Oppland. Fagernes har 1762 indbyggere (2012), og er placeret på Strondafjorden, lige i den sydlige del af Norge.

Stedet er et vigtigt turist center, både sommer og vinter. Valdres er blevet et berømt mærke af den traditionelle norske skålen rakfisk, og i november holdt norsk rakfisk festival, hvor det er spist og solgt flere tons rakfisk. Fra at være en lille begivenhed, da den startede i 1990 havde festivalen helt op til 25.000 deltagere i 2009.

Fagernes kulturelt centrum med en kombineret scene og biograf. Biografen blev opgraderet i 2010 og nu har evnen til at se 3D-film.

Valdres Folkemuseum beliggende på Storøya i Strondafjorden er en af ​​de største frilandsmuseum. Ud over de mange historiske bygninger er der store samlinger af sølv, instrumenter, tøj og jagtvåben. Folk Music Jørn Hole Festival afholdt på museet hvert år. Det har stået siden 1960 og er landets ældste folkemusik festival.

Fra Fagernes er den offentlige transport til steder som Oslo, Gol, Gudbrandsdalen Jotunheimen og til vestkysten generelt. Fra etableringen i 1906 og frem til 1991 var Fagernes Valdres Railway endestation. Nu er det souvenir shop i den gamle station, og det har været anlagte fodgænger-og cykelsti på den gamle jernbanelinje.

På bakken nord for landsbyen er Fagernes Lufthavn, Leirin. Her er der er daglige direkte flyvninger til og fra Oslo.