Billeje Leknes

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Norge
  4. chevron_right
  5. Billeje Leknes

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Leknes

Find den bedste pris på biludlejning i Leknes ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Leknes. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Leknes guide

Billeje Leknes
Biludlejning Leknes

Leknes er en by og administrative centrum i kommunen i Nordland Vestvågøy. Byen blev en by i 2002, og er en af to byer i Lofoten med Svolvaer.Leknes har 2750 indbyggere (2012).

I Lofoten hall arrangerede koncerter året rundt, med både norske og udenlandske kunstnere. Årlige begivenheder i Leknes Lofoten Messa sommer og Lofoten Country Festival Høstvekka efteråret. På Fygle, lige uden Leknes. Landdistrikterne museum Vestvågøy museum

Leknes fungerer som kommercielle centrum for Western Lofoten. Her Lofotsenteret er et af Nord Norges største indkøbscentre. Lofotprodukt AS producerer fiskefoder er en kerneforretning. Leknes er også en stor cruise port.

Leknes er omkranset af de fantastiske naturlige vidundere Lofoten er verdensberømt. Lofoten tilbyder, herunder fremragende fiskeri og naturattraktioner, hvalsafari og maleriske fiskerlandsbyer. Hvis et ophold på en af de mange skure karakterisere Lofoten skal rejse ud af Leknes.

Leknes Lufthavn er en af de travleste lufthavne i STOL-land fly til Bodø, Rost og Svolvaer.Harstad / Narvik Lufthavn Evenes beliggende omkring 70 km længere mod nord.