Billeje Molde

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Norge
  4. chevron_right
  5. Billeje Molde

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Molde

Find den bedste pris på biludlejning i Molde ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Molde. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Molde guide

Billeje Molde
Biludlejning Molde

Molde er en by og en kommune i Romsdal Møre og Romsdal amt, med 25 849 (2012) indbyggere.Byen ligger langs den nordlige side af Fannefjord og Molde Fjord, og centret er lige vest for Molde Rivers udløb.

Byen er den vigtigste industriby i Møre og Romsdal. Det har også en betydelig fødevare-og maskinindustrien. Molde er kendt for sin fodboldhold, Molde FK.

Molde blev anerkendt som et turistmål i 1800-tallet, og det var, da det blev kaldt “byen af ​​roser” på grund af sine storslåede parker og Rose Gardens. En af de mere berømte besøgende var tyske kejser Wilhelm 2 der vacationed i de norske fjorde hvert år fra slutningen af ​​1800’erne, indtil Første Verdenskrig. Turene blev altid afsluttet med et ophold i Molde.

Molde er kendt synspunkt varde, der ligger 400 meter over havets overflade, og kan bestiges til fods på en sti, der løber fra byens centrum. Andre attraktioner omfatter Town Hall og statue Rose Maiden, katedral, Aker Stadion og Romsdal Museum. Molde er også en god base for at besøge populære steder Trollstigen og Troll Wall. Den vilde og smukke otte kilometer lange Atlantic Road Snoer mellem øerne ud på havet er ikke langt fra Molde. Fra byen har udsigt over Molde Panorama med sine 222 toppe. Hurtigruten havn Molde.

Hvert år i juli afholdes den Molde Jazz Festival. Det er en af ​​de vigtigste jazzfestivaler, og er blevet besøgt af legender som Miles Davis og Bill Evans.

Molde Lufthavn Årø, beliggende 5 miles øst for centrum.