Billeje Svolvær

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Norge
  4. chevron_right
  5. Billeje Svolvær

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Svolvær

Find den bedste pris på biludlejning i Svolvær ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Svolvær. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Svolvær guide

Billeje Svolvær
Biludlejning Svolvær

Svolvær en by og administrative centrum i kommunen i Nordland Nordland. Det er beliggende i Lofoten på den sydøstlige side af Austvågøy ud over fjorden. Svolvaer by har 4230 indbyggere (2012). Sammen Svolvær og Kabelvåg ligger 3 km syd, et groft kontinuerlig afvikling af omkring 6000 indbyggere.

Lofoten fiskeri har traditionelt dannet grundlag for Svolvær eksistens. Svolvaer er i dag Lofoten største fiskerby med en alsidig fiskeindustri og også den vigtigste kommercielle centrum i Lofoten.

Svolvaer er et vigtigt kommunikationscenter med kong Olav road (E 10) og har en stor havn med kystnære fragtruter og lokale både, og udtrykke til Vesterålen, Narvik og Bodø.Stedet er og anløbshavn for Hurtigruten Bergen – Kirkenes.

Svolvaer er en god base, hvorfra man kan opleve den episke natur Lofoten med strande, havene og bjerge. Men Svolvær og Kabelvåg tilbyder også fremragende kulturelle og kunstneriske muligheder og tiltrækker mange kunstnere. Ved Coastal Voyage kaj pladsen er Lofoten Kulturen som har et fuldt program med koncerter og forestillinger i løbet af året. I Kabelvåg er Nordland Kunst og Film School og flere gallerier og museer. North Norwegian Artist Center, som ligger i Svolvaer. Sangere og sangskrivere Kari og Lars Bremnes kommer fra byen.

Svolvaer Lufthavn ligger Helle, ca. 6 km øst for Svolvaer.