Billeje Båtsfjord

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Norge
  4. chevron_right
  5. Billeje Båtsfjord

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Båtsfjord

Find den bedste pris på biludlejning i Båtsfjord ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Båtsfjord. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Båtsfjord guide

Billeje Båtsfjord
Biludlejning Båtsfjord

Båtsfjord er en kommune og en kommunal center i det østlige Finnmark placeret på nordsiden af ​​Varanger halvøen. Det er en af ​​Norges mest nordlige samfund. Båtsfjord har 2122 (2012) indbyggere, såvel som alle indbyggere bor i centrum.

Der er flere forladte fiskerleje i kommunen i dag hovedsageligt bruges til turisme, en af ​​dem er Makkaur 15 km udenfor. Men på grund af nærheden af ​​Barentshavet er den vigtigste industri er stadig fiskeri og fiskeforarbejdning, og Båtsfjord er en af ​​de største fiskerlejer. Der er flere fisk fabrikker i kommunen, og specielt Båtsfjord kendt for sin produktion af lodde. På plateauet køre rensdyr.

Landskabet i kommunen består hovedsageligt af bjerge og sletter, der ligger 400 m. og går stejlt ned til havet. Landskab Båtsfjord er meget gamle, fordi det blev dannet allerede før istiden. Der er flere bosættelser og erobringen af ​​stenalderen.

Blandt attraktionerne er fugl Stauran bjerge på den nordlige side af bugten. Det er en af Norge største nesting, her kan du opleve havørne og en række rugende havfugle.Vesterelva udløber i Sylte Fjord er en god flod for dem, der gerne fiske efter laks. Dette års festival hedder Båtsfjord festen og holdt i sidste uge i juli, med koncerter og events. Hurtigruten havn i Bjerringbro.

Båtsfjord lufthavn, der blev afsluttet i 1999, betjener fire daglige ruter Widerøe. Vardo og Vadsø Lufthavn ligger mindre end 60 km væk.