Billeje Mongstad

  1. Forside
  2. chevron_right
  3. Billeje Norge
  4. chevron_right
  5. Billeje Mongstad

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Mongstad

Find den bedste pris på biludlejning i Mongstad ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Mongstad. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Mongstad guide

Billeje Mongstad
Biludlejning Mongstad

Mongstad er en af ​​de vigtigste industriområde beliggende nær Bergen kommunale Lindas og Austrheim cirka 60 km nord for Bergen. Mongstad er den længst mod nord af halvøen Lindas midt i et område med typisk vestlige landskab med fjorde, bjerge og hav. 13 km sydøst for Mongstad er landsbyen Lindas, og Lindas halvøen er gode muligheder for friluftsliv, lystfiskeri og svømning.

Det er kendt for sin store olieraffinaderi blev bestilt i 1975 af Statoil. I dag også Shell del af interesser. Det er den største eksport selskab og et af de selskaber i Norge som giver de fleste arbejdspladser.Mongstad er den største olie-havn efter Rotterdam Holland.

Hos Mongstad er et nyåbnet teknologi testcenter for CO2-opsamling, hvis formål er at finde løsninger, der gør det billigere og mere effektivt.

Mongstad er udbuddet af olie aktiviteter i Nordsøen og havnen modtager råolie fra Nordsøen. Norsk Hydro er en anden hovedvirksomhed.

Der har været megen diskussion omkring planten i Mongstad. Når Stoltenberg regering i 2006 godkendte opførelsen af ​​et gaskraftværk på Mongstad, blev det lovet, at emissioner bør renses fra den første dag. Men nu er det usikkert, om rensningsanlægget overhovedet at blive bygget. En beslutning vil blive truffet i 2016.

Bergen Flesland Lufthavn ligger 82 km syd for Mongstad.