Billeje Holland

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Holland

Sammenlign priser og find billig biludlejning i Holland fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Holland gennem os.

Holland guide

Bilutleie Nederland

Holland Biludlejning

Nederlandene er et monarki i Nordvesteuropa, der grænser op til Tyskland og mod syd til Belgien. I nord og vest har landet kystlinje mod Nordsøen. Holland, med et areal på 41.526 km², er lidt mindre end Danmark– men har næsten fire gange så mange indbyggere – hvilket gør det til et af verdens tættest befolkede lande. Befolkningen er nu omkring 16,8 millioner (2010).

Den formelle hovedstad i Holland er Amsterdam (762.000 innb.), som også er landets største by – mens regeringen og parlamentet har base i Haag (486.000 inb.). Sammen med den meget vigtige havneby Rotterdam udgør Haag et storbyområde med langt over 3 millioner indbyggere. Andre større byer er Utrecht og Eindhoven.

Nederlandene er meget fladt og et af de lavest liggende landei verden. Store dele af landet er faktisk under havets overflade– men et omfattende system af dæmninger og klitter tjener som en beskyttelse mod oversvømmelser. Hollands natur er ellers domineret af de store deltaområder formet af floderne Waal, Maas og IJssel – som alle er “våben” af Rhinen.

Nederlandene er traditionelt specielt kendt for sine mange vindmøller og for sine tulipaner, træsko og ost produktion (gouda og edamer). Men Nederlandene er også hjemland for en række af Europas største malere og filosoffer, og landet har derfor en række spændende museer at fremvise. Ellers er Amsterdams arkitektur og alle kanaler et meget populært turistmål.

Amsterdam Schiphol Lufthavn i Amsterdam er den største i Holland, og Europas fjerde største lufthavn er den største i verden. største lufthavn. Andre vigtige lufthavne i Holland er Eindhoven International Airport og Groningen Airport Åle.

Et stort felt fuld af svier, med den karakteristiske vindmølle i baggrunden

Kørsel i Holland

Det er for det meste en fornøjelse at køre i Holland. Vejene er normalt i meget god stand, bilister kører sikkert og venligt, og skiltningen er klar. Det betyder, at Holland er et af de sikreste steder i verden at rejse i bil sammen med blandt andet de skandinaviske lande. Bemærk venligst, at der er mange cyklister og fodgængere overalt i landet, og især i byerne.

Kørelys er obligatoriske på bilen uden for byerne, og ved nedsat synlighed i dagtimerne.

Færdselsregler i Nederlandene

 • I Holland, kør på højre side af vejen.
 • Kørelys er obligatoriske på bilen uden for byerne, og ved nedsat synlighed i dagtimerne.
 • Det er obligatorisk med kørelys efter mørkets frembrud og i tunneler.
 • Al brug af mobiltelefon er forbudt, når motoren kører, undtagen håndfri.
 • Det er obligatorisk med sikkerhedssele til chauffør og passagerer.
 • Børn under 5 år skal sidde i en godkendt barnestol.
 • Børn under 135 cm skal altid bruge godkendt barnefastholdelsesudstyr, der er egnet til barnets højde og vægt.
 • Hvis barnesædet er placeret i passagersædet (foran), skal airbaggen være deaktiveret.
 • Børn under 13 kg skal sidde med ryggen mod kørselsretningen.

Husk, at hastighedsgrænserne i boligområder kan indstilles til 30 kilometer/ t.

Hastighedsgrænser i Holland

Husk, at hastighedsgrænserne i boligområder kan indstilles til 30 kilometer/ t. Hvis andet ikke er angivet, gælder følgende grænser:

 • Byer: 50 kilometer/t
 • Landeveje: 80 kilometer i timen (mange ruter er begrænset til 80 kilometer/t)
 • Fire-sporet veje i byområder: 100 kilometer / t (mange strækninger er begrænset til 80 kilometer / t)
 • Motorveje: 130 kilometer i timen (mange ruter er begrænset til 80 kilometer/t)

Bemærk venligst, at vejen i Holland ofte har sænket hastighedsgrænsen mellem kl. Dette er markeret med skilte.

Alkoholgrænse i Holland

I Nederlandene er kørsel ikke tilladt, hvis alkoholindholdet i blodet overstiger 0,5° (0,5 g/l).

For bilister, der har haft kørekort i mindre end 5 år, er kørsel ikke tilladt, hvis alkoholindholdet i blodet er over 0,20.

Anbefalet biludlejning

Holland er et meget nemt område at udforske med biludlejning. Landet er så lille til et geografisk omfang, at du kan gøre det meget på kort tid. Der er også en masse varierede ting at se der, såsom de smukke strande og feriemål, gamle og ærværdige byer, slotte, tulipanhavere, vindmøller og øgruppen Friesland. Her er nogle forslag til kørsel.

Provinsen Friesland ligger i den nordlige del af landet og er en meget anderledes og unik del af Holland.

Friesland i nord

Friesland er en provins beliggende i det nordlige Holland, som omfatter de såkaldte østfrisiske og vestfrisiske øer. De aflange øer kan nås med bil og færge, og er blandt de bedste feriemål i landet. Dette er en temmelig unik og anderledes del af Holland,som afspejles Friesland har sit eget sprog. Af flere dialekter, taler de fleste vestfrisiske, et sprog mere beslægtet med gammel engelsk end med den moderne hollandske. Hvis du tager et drev til denne provins, bør du også indhente nogle af de snesevis af slotte og palæer placeret her.

Haag

Haag er administrativt den vigtigste by i Holland, selv om Amsterdam er den officielle hovedstad. Det er i Haag, at regeringen og parlamentet er placeret, og hvor den kongelige familie har sin officielle bopæl. Byen huser også de to internationaledomstole , samt hovedkvarteret for en række internationale organisationer. Byen har et smukt centrum, med smukke bygninger fra den tidlige middelalder. Der er også mange interessante museer i Den Haag, der er et besøg værd.

Parlamentet og regeringen har base i Den Haag. Byen er administrativt den vigtigste by i Holland.


På ostemarkedet i Alkmaar står sælgerne i kø i traditionelle jakkesæt.

Alkmaar Ost Marked

Byen Alkmaar er et besøg værd i sig selv, men den største feature patch her er nok ostemarkedet, der afholdes hver fredag i sommersæsonen. Markedet siges at have eksisteret lige siden 1365,og finder sted uden for en af byens smukkeste bygninger, De Waag (vægten). Her kommer osteproducenter fra hele landet for at byde på deres produkter. Den faktiske gennemførelse foregår i gammel stil. Alle, der deltager bærer traditionelle kostumer, og hele arrangementet minder mere end festival, end et marked.

Kasteel de Haar

Badebyer vest for Amsterdam

Hollænderne kan prale af nogle af Europas fineste strande. Det meste af kysten i vest er dækket med fint og gyldent sand,og med veldrevne badebyer lejlighedsvis. De tre mest berømte badebyer er Noordwijk Aan Zee, Katwijk Aan Zee og Zandvoort, alle kun en kort køretur fra Amsterdam eller Den Haag. Der er alt arrangeret, så besøgende kan få en dejlig og behagelig dag på stranden.

Maastricht betragtes som landets ældste by og har flere meget unikke kirker.

Maastricht

Maastricht ligger i den sydlige del af Nederlandene, tæt på den belgiske grænse. Byen betragtes som den ældste i landet, og er i dag kendt som det sted, hvor Den Europæiske Union (EU) blev grundlagt (Maastricht-traktaten). Centrum af Maastricht består af middelalderlige bygninger,smukke pladser, flere unikke kirker, og er blandt de smukkeste gamle bydel i Holland.

Tulipanhavere i Keukenhof

Keukenhof er en af de største blomsterhaver i verdenog ligger lige uden for byen Lisse, lige sydvest for Amsterdam. Så godt hele planten består af tulipaner, og i alt mere end 7 millioner er plantet her hvert år. Hvis du er i Holland mellem midten af marts og midten af maj, kandu besøge keukenhof, når tulipanerne blomstrer. Tag også et kig på Keukenhof Slot, som blev bygget i 1700-tallet.

Keukenhof


Kasteel de Haar ligner et eventyrslot og er idyllisk omgivet af en smuk have.

Kasteel de Haar

Dette slot blev sandsynligvis bygget for første gang i 1300-tallet,men det er blevet ødelagt og genopbygget flere gange siden da. Hvad du ser i dag, er resultatet af en restaurering, der fandt sted mellem 1892 og 1912. Slottet var dengang residens for baronen Etienne van Zügeln og hans kone Hélène de Rothschild, som på det tidspunkt var blandt Europas rigeste. Kasteel de Haar betragtes som et af de største og smukkeste slotte i Holland og er omgivet af en lige så smuk rosenhave.

Vindmøller i Kinderdijk

Landsbyen Kinderdijk er det bedste sted at se de traditionelle hollandske vindmøller. I dette område finder du 19 af de, og alle blev bygget engang i 1700-tallet. De blev oprindeligt brugt til at pumpe vand væk fra marker og marker, men i dag er primært seværdigheder og kulturarv steder. Nogle af vindmøllerne er beboede, og flere tjener som caféer og museer.

Vindmøllerne i landsbyen Kinderdijk blev bygget engang i 1700-tallet.

Virksomheder, du kan leje en bil fra i Holland

I Nederlandene er de de største internationale biludlejningsfirmaer, der dominerer markedet. Stort set overalt finder du virksomheder som Hertz, Enterprise, Sixt, Avis, Budget og Europcar, og ofte Alamo, National og Goldcar. Lokale virksomheder er mindre udbredt her end f.eks.

7 ofte stillede spørgsmål om biludlejning i Holland

Hvad er aldersgrænsen for leje af en bil i Holland?

I Nederlandene er det ikke ualmindeligt, at biludlejningsfirmaer har en aldersgrænse på 19 år, men du vil også finde dem, der kræver, at føreren er 21 år gammel. Lejeren og føreren (herunder ekstra chauffører) skal i alle tilfælde have haft kørekort i 1 eller 2 år, afhængigt af hvem du lejer bilen fra. Der kan være begrænsninger på den type bil, du kan leje, hvis du er yngre end 25. Lejere under 25 år skal normalt betale et ekstra gebyr til dækning af udgifterne til forsikring for unge chauffører.

Hvilken dokumentation skal jeg medtage, når jeg afhenter min bil?

Lejeren skal fremvise et gyldigt kreditkort, kørekort og identifikation (pas er bedst), når bilen er afhentet. Alle yderligere chauffører skal også fremvise identifikation og kørekort. Medtag også ordrebekræftelsen, når du afhenter bilen.

Har jeg brug for navigation i min bil under kørsel i Holland?

Selv om det er nemt og ligetil at køre i Holland, GPS navigation er en fordel at have i bilen. Med navigation er det nemmere at koncentrere sig om selve kørslen. Hvis du ikke er kendt i byerne, vil navigation også være en stor fordel.

Er trafikken i Holland sikker?

Nederlandene er blandt de lande i Europa, der har færrest bilulykker. Bilister i landet for det meste overholde hastighedsgrænserne, og disse er også blevet reduceret i de seneste år på grund af miljøkrav. Kør stadig omhyggeligt, og især i de større byer, hvor der er en masse trafik, mange fodgængere og cyklister, og ofte sporvogne i gaderne.

Kan jeg stoppe ved nabolandet Holland med min udlejningsbil?

Alle lande omkring Holland er medlemmer af EU-samarbejdet og EØS-samarbejdet, og det er ikke noget problem at krydse grænserne med biludlejning. Da Nederlandene er ret lille geografisk, er det let at besøge Belgien, Tyskland og Nordfrankrig. Du bør stadig informere dit biludlejningsfirma om dine rejseplaner. I nogle tilfælde kan der være et ekstra gebyr, afhængigt af den bilkategori, du har reserveret.

Er det almindeligt for bompengekabiner i Nederlandene?

I Holland behøver du ikke bekymre dig om betalingsbåse, undtagen hvis du skal køre gennem to af tunnellerne i landet. Den ene er Westerschelde-tunnelen, som er 6,6 km lang, og hvor prisen er 5 Euro. Den anden er kil tunnel på 22,8 kilometer, og hvor prisen er 2 Euro. Begge tunneler er placeret i den sydlige del af Holland, på grænsen til Belgien (Westerschelde) og Tyskland (Kil) hhv.

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg er involveret i en bilulykke i Holland?

Alarmnummeret i Holland for ambulance, brandvæsen og politi er 112. Du bør kun ringe til dette, hvis du har været involveret i en ulykke, hvor der er personskade, i tilfælde af brand, eller i andre alvorlige tilfælde og nødsituationer. Du bør også kontakte det biludlejningsfirma og/eller forsikringsselskab, du bruger.

Andet nummer:

 • Politi – 0900 8844 / (+31) 34 357 88 44
 • Lægehjælp – (+31) 20 592 34 34

Destinationer

Menu