Billeje Holland

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Holland

Find den bedste pris på biludlejning i Holland ved at anvende skemaet til venstre. Goautos.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Holland. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Holland guide

Billeje Holland

Biludlejning Holland

Holland er et monarki i det nordvestlige Europa i øst grænser Tyskland og i den sydlige del af Belgien.I nord og vest, landets kystlinje til Vesterhavet. Holland, med et areal på 41.526 kvadratkilometer, lidt mindre end Danmark, men har næsten fire gange befolkningen – hvilket gør det til et af verdens tættest befolkede lande. Befolkningen er nu omkring 16, 8 millioner (2010).

Den officielle hovedstad i Holland er Amsterdam (762 tusind indbyggere), som også er landets største by – mens regeringen og parlamentet ligger i Haag (486 tusind indbyggere).Sammen med den meget vigtige havneby Rotterdam Haag er et storbyområde med over 3 millioner indbyggere.Andre større byer er Utrecht og Eindhoven.

Holland er meget fladt og en af ​​de lavest liggende land i verden. En stor del af landet er faktisk under havets overflade, men et omfattende system af diger, dæmninger og klitter fungere som en beskyttelse mod oversvømmelse. Landskabet i Holland er ellers domineret af de store deltaer dannet af floder Waal, Maas og IJssel – der alle er “arme” af Rhinen.

Holland er traditionelt kendt især for landets mange vindmøller og for sine tulipaner, træsko og ost produktion (Gouda og Edam). Holland er også hjemsted for en række af Europas bedste malere og filosoffer, og landet har derfor en række interessante museer at vise. Ellers Amsterdams arkitektur og alle kanaler for et meget populært turistmål.

Schiphol International Airport Amsterdam er Hollands største og Europa 4 største lufthavn.Andre vigtige lufthavne i Holland Eindhoven Lufthavn og Groningen Airport Eelde.

Destinasjoner

Menu