Billeje Amsterdam Schiphol Lufthavn

Sammenlign mere end 16.000 biludlejere

Garanteret lave billejepriser

Vi sammenligner mere end 1600 biludlejere for at finde de laveste priser

Kvalitetssikrede mærker

Sammenlign priser fra alle de velkendte biludlejningsbureauer, herunder Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrænset kilometerforbrug og forsikring

Forsikring og ubegrænset kilometerforbrug er inkluderet for de fleste destinationer

Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer

Vi tilføjer aldrig kreditkortgebyrer eller skjulte omkostninger

Afbestil eller foretag ændringer gratis

Afbestil op til 48 timer før den planlagte afhentningstid. Vi har ikke nogen ændringsgebyrer.

Vi er altid tilgængelige

Vores kundeservice er altid tilgængelig, hvis du skulle få problemer af enhver art

Biludlejning Amsterdam Schiphol Lufthavn

Sammenlign priser og find billig biludlejning i Amsterdam fra kendte og lokale biludlejningsfirmaer. Forsikringer og ubegrænset kilometertal er inkluderet. Spar op til 70% på biludlejning i Amsterdam gennem os.

Amsterdam-guide

Bilutleie Amsterdam
Amsterdam Biludlejning

Amsterdam er hovedstaden og største by i Holland,og ligger sydvest for Lake IJ (IJsselmeer) i provinsen Noord-Holland. Byen har forbindelser til Nordsøen via Nordsøen Channel. Amsterdam selv har 780.000 indbyggere, mens hovedstadsområdet har en befolkning på ca. 2 millioner (2011).

Hovedstaden er en vigtig kulturby og har en række turistattraktioner. Amsterdam er måske bedst kendt for sin bymidte med mange kanaler og broer, bordelkvarteret “Red Light District” samt de mange caféer med sin liberale cannabispolitik.

Attraktioner

Nogle af byens mest besøgte attraktioner omfatter: Rijksmuseum – hvor du kan se udstillinger af flere Det kongelige palass mesterværker i hollandsk maleri, kongeslottet på dæmningspladsen fra 1600-tallet, Børnekunstmuseet, Van Gogh Museum – dedikeret til den berømte kunstner samt Stedeljik Museum – et internationalt center for moderne kunst – med værker af blandt andet. Picasso, Chagall og Matisse.

Derudover er museet “Anne Franks Hus” en populær attraktion i Amsterdam. Her gemte den jødiske familie sig under Anden Verdenskrig. Verdenskrig, og Anne Frank skrev den verdensberømte dagbog i dette hus.

Ellers amsterdam har en zoologisk have, akvarium, planetarium, sporvogn museum, voks museum og maritime museum.

Kanalen i Amsterdam med de berømte tulipaner i forgrunden.

Udforsk Amsterdam med biludlejning

Holland er ikke et stort land, og fra Amsterdam behøver du ikke at køre langt for at indhente mange spændende seværdigheder og byer. Der er også en ganske veludviklet vejnet i Holland, med motorvej, der forbinder alle større byer. Her er en række forslag til kørsel, der er nem at implementere. Flere af dem kan kombineres fint, når du har en udlejningsbil.

Noordwijk aan Zee – Strande og klitter så langt som du kan se

Lige sydvest for Amsterdam ligger Nordsøen mednogle af Europas fineste og længste sandstrande. Du har mange dejlige små byer at vælge imellem, om du vil svømme, solbade eller bare nyde havluften. Et af de fineste steder er Noordwijk aan Zee, hvor det ret berømte Hotel Grand Hotel Huis ter Duin ligger. I Noordwijk finder du gode små restauranter og caféer, gode svømmemuligheder samt promenader og pavilloner, der er rart at gå langs. I sommermånederne er der vrimler og spændende menneskers liv der.

  • Det er omkring 44 kilometer fra Amsterdam centrum til stranden ved Noordwijk aan Zee. Tre fjerdedele af drevet kører på motorvejen, og tager normalt 40 minutter.
Store lange strande langs Nordsøen.
Traditionel vindmølle fra 1740 i Holland.

Kinderdijk Molens – Hollands legendariske vindmøller

I Kinderdijk kan du se og opleve, hvad de fleste mennesker kan forbinde mest med Holland, nemlig vindmøller og kanaler. Der er 19 møller dating til omkring år 1750, og er i øjeblikket en UNESCO World Heritage Site. Møl blev brugt til at pumpe vandet væk fra markerne, og ind i de kunstige diger og kanaler, der omgiver det dyrkede område. De fleste af de 19 vindmøller er beboede, og i nogle af dem får du en tur. Du kan også besøge besøgscentret til komplekset for at lære mere om de smukke bygninger.

  • Fra Amsterdam er der 96 kilometer til Kinderdijk Molens, når du kører motorvejen via Utrecht. Turen tager ca. 1 time og 20 minutter i bil.
Keukenhof er en af verdens største blomsterhaver og skal virkelig opleves!

Keukenhof – En af verdens smukkeste haver

Hollænderne er stadig en af verdens førende eksportører af tulipaner, og blomsterarterne har en central del af landets moderne historie. Det bedste og måske smukkeste sted at opleve dette er i Keukenhof. Dette er en af verdens største blomsterhaver. Du kan se over 7 millioner tulipaner i alle forskellige farver, en oplevelse, der er særlig stor om foråret, når tulipanerne blomstrer. Havekomplekset er en af Hollands største seværdigheder og tiltrækker næsten 1,5 millioner besøgende hver sommer. Bemærk venligst, at parken kun er åben i ca. 8 uger om året, fra ca. midten af marts til midten af maj.

  • Keukenhof ligger i landsbyen Lisse, kun 34 kilometer sydvest for Amsterdam, og du kører på motorvejen via Schiphol Lufthavn for at komme dertil. Turen tager normalt ca. 30 til 40 minutter.

Den Haag – Hollands anden hovedstad

Haag er kendt til dels, fordi her ligger Den Internationale Domstol. At byen er Hollands administrative hovedstad er der færre, der kender (Amsterdam er den officielle hovedstad). I Haag finder du blandt andet Hollands højesteret, regeringen, alle ambassaderne, og her har dronningens primære residens, Paleis Huis ten Bosch. Byen blev grundlagt så tidligt som 1248, det har en masse smukke og gamle bygninger, mange spændende seværdigheder, og et godt udvalg af restauranter, caféer, indkøbsmuligheder og meget mere.

  • Det er nemt at køre fra Amsterdam til Den Haag. Hele drevet kører på motorvejen, og er ikke mere end 58 kilometer lang. Med normal trafik på vejene, vil turen tage omkring 45 til 50 minutter.
Haag er Nederlandenes administrative hovedstad.
I fiskerbyen Volendam bør du besøge en af de mange fiskerestauranter.

Volendam – Smuk fiskerby nær Amsterdam

Den store sø beliggende nordøst for Amsterdam er IJsselmeer. langs havet er der en række traditionelle fiskerbyer,hvor Volendam er en af de mest berømte. Dette ligger også relativt tæt på Amsterdam, hvilket gør det nemt at besøge landsbyen. Volendam er et godt sted at opleve ægtheden af Holland. Landsbyen pier og havn er meget smukke og velbevarede, og omgivet af små, hyggelige og smukke huse i traditionel stil. Du vil finde mange gode fiskerestauranter i Volendam, flere spændende museer, der er ofte koncerter her, og meget mere at opleve.

  • Fra centrum af Amsterdam til fiskerbyen Volendam er det omkring 24 kilometer. Næsten hele strækningen går på en landevej, og turen tager normalt omkring 30 minutter.
Trafik i Amsterdam

Parkering og trafik med biludlejning

Det er ikke særlig svært eller besværligt at køre i centrum af Amsterdam, men de fleste vælger at forlade bilen parkeret på hotellet. Brug udlejningsbilen til udflugter,og tag i stedet sporvognen eller benene i byens centrum. Det plejer at gå hurtigere. Hvis du kører i byenscentrum, skal du være opmærksom på, at sporvognen altid har ret til at køre, også selvom du kommer fra højre.

I øjeblikket arbejdes der på at gøre Amsterdam næsten bilfri. Derfor kan det være lidt udfordrende at finde parkering i gaderne, og det bliver helt sikkert værre til sidst. Parkeringspladserne findes stadig, men gebyret kan være noget højt. Brug de parkeringshuse, som du vil finde mange af, eller hotellets parkering, hvis de har.

Lufthavn

Du lander på Luchthaven Amsterdam Schiphol, når du flyver til den hollandske hovedstad. Schiphol er en stor lufthavn og betragtes som Europas tredje mest trafikerede (nummer 11 på verdensplan). Som regel er det en kort afstand fra biludlejningsfirmaets tæller til det sted, hvor bilen er parkeret.

Hos Schiphol finder du alle de store biludlejningsfirmaer, der opererer i Europa, herunder Alamo, Budget, Avis, Sixt og Europcar. Derudover vil du finde kontorer mindre kendte virksomheder, og nogle lokale hollandske aktører, såsom Goldcar og Green Motion.

  • Lufthavnen ligger 16 kilometer sydvest for byens centrum, med en køretid på omkring 15 til 20 minutter, afhængigt af hvor meget trafik der er på vejen. Omkring halvdelen af turen går på motorvejen, før du tager ud og bevæger sig mod byens centrum. Navigation i bilen (eller på telefonen) er nødvendig for de fleste mennesker, der ikke er kendt i byen.
Lufthavn Schipol